Quote:
Originally Posted by alen
Uz sve duzno postovanje prema delima Ricka Rubina,muka mi je od te MTV
komercijalizacije koje je i on deo.Pa mislim poznato je i za Slipknot i za
SOAD da su projekt bendovi,napravljeni da postoje par godina,uzmu paretine
i nestanu.Sliknot napravljen,SOAD prepravljen.
Sto se tice SOAD svidjali su mi se u pocetku kao originalni,ali kasnije
su mi se smucili.Svi ti gitaski pravci,da ih globalno sve smestim u ROCK,postoje
da bi se SVIRALI!Koja je svrha njihovih pesama da ih doteraju do savrsenstva na cd-u,
uz pomoc Ricka Rubina(koji je,uzgred,dobio grdnu lovu od nekog tate da od njih
napravi masinu para) a da uzivo zvuce OCAJNO!!!!Gledao sam najmanje
dvadesetak njihovih svirki i ni na jednoj me nisu imresionirali sviranjem,cak
suprotno.Mislim da je onom njihovom pevacu radio Melodine i Auto-Tune vise
nego ovim nasim folklorasima.Kao nagudraju se i najjaci su!
Za razliku od njih Slipknot cesto zna da odprzi
koncert za postovanje.
Muzika koju danas MTV forsira,razlikuje se od nase PINKOVE muzike samo po
kolicini para koja je ulozena u nju.
ps. ANDY SNEAP RULES !!!!!!
|
Aaaaaa... Pa ti su u stvari uzorni Evro Metalac, ljut na Američke Podle Prodane NUmetalce

Pa ?to ne ka?e?

Mo?da malo preteruje? sa tom pričom o "projekt bendovima".
Čuj ja kapiram neke takozvane "ljutine" kod muzikanata vezane za MTV produkte skrpljene uz pomoć producenta, autora pesama i kompjutera, ali ne znam ba? da li bi sad trebalo ići odreda pa svaki bend koji u USA proda malo vi?e albuma progla?avati za neku "uzmi pare i be?i" varijantu. Opet, ja pomenuh lični ukus i generalno sva ostala predubeđenja i generalizacije kao ?tetan element kad se bilo ko bavi muzikom, pa da se ne ponavljam (a bedak evo upravo sam se ponovio čim sam to pomenuo)

S.O.A.D. ne zvuče u?ivo ba? očajno. Slabije u odnosu na trenutno jako visok standard ?ive svirke, to da. Ali treba imati i to u vidu, da kad se uporedi sa dana?njim merilima, legendarni bendovi Rock-a iz sedamdesetih na svojim tada?njim live-ovima često zvuče kao da se raspadaju sve vreme, jednostavno se danas tra?i mnogo vi?e. To ?to neki bend nije fenomenalan live, opet takođe ne znači da nisu dobra kreativna ekipa i da njihov album treba potcenjivati. By the way, ja inače (da ne ispadnem sad fanboy) SOAD uop?te ne slu?am, nemam čak niti jedan album, jednostavno mi ne le?e, ali kapiram ?ta su hteli da ka?u i cenim, iako moj ukus nije takav.