Re: Fotke
@kVu
Sve sto radim sa zvukom radim iz gusta (ili mozda manijakalne opsesije!), a ovo sa studiom, sva ta mijesanja betona i ljepljenja katrana radim iz nuzde. Kad se nema para onda i muzicari postaju bausteleri!
Guha soba je relativno malena. Sad napamet, mislim da ima 210x180 s visinom oko 240cm. Ne treba nam veca. Ideja je da po potrebi moze jedna osoba stati ako je bas potrebno, inace da tu stoje gitarska pojacala, a gitarist svira iz rezije. Ili ako mu jos i clean snimim, onda u miksu mogu mijenjati naknadno zvuk pojacala. Za vokale cemo uglavnom koristiti studio1 koji nece biti mrt-mrtav vec ce davati malo jeke, a za rock bubanj studio2 koji ce imati duzi odjek. Zato nam nije bitna velicina gluhe sobe.
@svi
Ne vidim neki pretjerani problem s laminatima. Uzet cemo svakako laminat s jacom povrsinskom zastitom od grebanja (mislim da se to zove TIP31 ili tako nekako), 8 mm debljine i bit ce okej. Bio sam u dosta studija koji imaju laminate i nikome to nije problem. Ne bi ga ni za zivu glavu stavio doma na pod jer se tamo zivi i spava, ali u poslovni prostor - zasto ne!
Last edited by Shot; 22-11-2005 at 08:41 AM.
|