View Single Post
Old 22-11-2005, 01:20 AM   #28
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Najbolji native limiter

Ma nije ovo nista alarmantno... nadam se...
Nema potrebe da se dize panika... Meni izgleda kao zezanje i nadam se da je tako... pa i ja sam se nasalio sa onim 24 kanalnim trakasem na ledjima

Sto se tice skupog hardware-a, ja licno sam nesto malo cuo, veliku vecinu nisam... Pa sta? Treba da se stidim toga? Zasto bih... stideo bih se da imam skupi hardware, a da nemam rezultate, sto je cest slucaj u ovoj zemlji. Ovako, barem imam opravdanje tipa "...eh da imam Fendera, vidio bi svirke..."

Iskreno, mnogo se pre odusevim kada cujem dobar rad uradjen sa malo para (a ima toga), nego kad neko krene da vitla rackovima i mixerima...

Druga stvar, stvar sa produkcijom je malo kod nas koji to radimo prenaduvana. Nijedna pesma nece postati dobra, ako se smrt isproducira i obrnuto...

Azra je imala ochajnu produkciju, a ipak je Azra... Bljuzga kapitalac je bljuzga kapitalac makar radili svi rackovi ovog sveta... Ko zna da peva zna, a ko nezna, ne pomazu ni Neumani, Brauneri chuda\muda...

Naravno, produkcija nije nebitna, ne zelim da me neko pogresno shvati, lepo je ulagati u opremu, uciti, napredovati, pa koliko se moze...

Ovo pisem zato sto ne bih zeleo da ponesen nasim pricama neki "klinac" istripuje da mu je porebno minimum 1.000.000$ da bi krenuo da radi ovo... Naravno da nije... Treba sebi obezbediti koliko je moguce dobru opremu, kupovati jedno po jedno i grejati stolicu...

Mozda gresim, ali je moj stav takav....

Takodje se nadam da oni koji udju u ovu pricu, a u startu nose dobru muziku, nece preci liniju i otici u kich varijante dobro poznate na ovim prostorima u jurnjavi za parama, opremom, afirmacijom...

Kao u filmu "Star Wars"... dark side\white side... ili kako vec bese