@ Color

Bogami jeste dobar. Jako. Jedino mi bezveze da ga pominjem konkretno u ovom kontekstu jer njegova reputacija i ono sto on zaista radi zasluzuje stvarno postovanje.
Ali, vidis, zanimljivo je to da je i on sve vreme dok se mucio branio PT i pricao bajke o njemu, sto do kraja sessiona nismo imali prilike da se uverimo, na zalost.
Ma vi ste bre PT sektasi
Ej, nego, evo sada mi ti reci, posto radis na oba sistema, sta je to sto ti radis brze kod PT, nego kod SX-a?
Zivo me zanima, a verovatno i ostatak. Naravno, pod pretpostavkom da ravnopravno koristis oba sistema.
@ simkes
TC finalizer iako externa sprava, radi "na softver", te ne treba previse da ocajavas sto si ga prodao i uzeo Powercore, jer ti se svede na isto, pa bolje.
Misljenja sam da ne treba previse komplikovati stvari ukoliko nemas budzet za pravo resenje tipa 16 kanala ADDA Apogee-a i neka analogna sabirnica tipa Neve ili SPL i neki master rekorder.
Naravno, ovo ti i dalje nesrazmerno poskupljuje mix u odnosu na ono sto dobijes, pa ako ti to nije poslednje sto u studiju trebas da uradis ili kupis, nemoj se previse time opterecivati. Razlika u zvuku koja moze da ti se desi je izmedju 5 i 10% i to pod uslovom da sve ostalo uradis savrseno u mixu. Necu ti reci da li se to isplati ili ne, ali mozes i sam da procenis.