Evo i ja malo da kazem nesto
Zavrsio sam srednju muz.-violinu,malo klavira i to je to.Trenutno brljam po klavijaturama i sviram koje kuda i po koje kakvim burdeljima,a po nekad i na lepim mestima,ako mi dozvole.
Po malo i pevam,umem nesto da brljnem i po Cubase.Obozavam muzicku opremu,volim da trosim na nju,pa jedva po nekad imam za cigarete.Nekako me pare svrbe.
Non-stop sam,tako reci,na relaciji Canada-Srbija,jer ne mogu da odlucim gde cu da zivim.Sada trenutno se nalazim u jednom malom mestu u Srbiji,na velikoj nadmorskoj visini,gde sam namontirao mali Home studio i tu provodim dane,svez vazduh,fine "ribice"

,zdrava hrana i to je to.
Pesme u glavnom pravim za sebe,osim kad mi se neko od ortaka popenje na glavu,pa moram da mu uradim nesto.Volim alkohol,ne podnosim tabletice i ostalu hemiju,pa ako neko ima dobru rakiju,uvek sam raspolozen za alkoholisanje :o

.
Obozavam Rumski,jer sam toliko toga naucio na Ovom (sa velikim slovom iz postovanja) Forumu,da je to za svaku pohvalu.Dr.Ru,ziveo 200 godina

.
Bavim se i nekim sportskim disciplinama:skok u vis,trcanje u dalj,sprint u mestu,bacanje kamena s'ramena,bildovanje na opremi za zive svirke,hodanjem po zivcima,maltretiranjem mozga,sexualnom gimnastikom,smejanjem oko glave,razradjivanjem prstiju tipkanjem po dirkama i jos mnogim drugim.Ako se setim dopisacu.
Toliko za sada.