![]() |
RME problem
Kupio sam RME HDSP 9652, i imam problem. Iz drugog racunara saljem mix u Spdif input RME-a, tu mi je bila namera da radim mastering i dalje, preko Spdif output RME-a u Masterlink. Medjutim, primetio sam da mi je zvuk losiji u odnosu na original, a takodje sam primetio da na ulazu level metar spdif-a, ne pokazuje identicne vrednosti kao na spdif slusanju. Razlike su male ali vidljive i cujne. Ne radi se o puckanju i glicevima, nego je generalno zvuk manje dinamican. Sa starom delta 2496, i direktno sa masterlinkom nisam imao taj problem. Ima li neko iskusan sa RME-om, da mi objasni o cemu se tu radi, i da li postoji mogucnost da se zaobidje RME mikser u putanji Spdif-a?
|
Re: RME problem
Nikad nisam imao taj problem, proveri da nije negde u totalmixu uti?an izlaz. koliko znam, mikser se uvek preskače u ASIO modu, tada pode?anja miksera nemaju veze sa snimanjem, samo monitoringom.
|
Quote:
|
RME nemam vec nekoliko godina, tako da ne mogu probati nikako. Ali sam prilicno siguran da je radilo savrseno u svakom smeru. Javice se vec neko da ti kaze vise ako mu se javlja slican problem
|
Imaju neka S/p-dif podesavanje na contr.panelu RME, proveri to
|
All times are GMT +1. The time now is 01:50 AM. |