![]() |
Mikrofoni za tomove...
...treba mi 3ka za tomove sa studio ali i za live. Tako da standardni 421 neće ići, nepraktičan je za klupske svirke. Takođe, AKG ove bubice su mi previše fragilne. Zanima me neka pristojna kompromisna solucija - da su dinamički, da se kače na same tomove, i da nisu previše skupi :)
|
Re: Mikrofoni za tomove...
Beyerdynamic Opus serija cuo sam lepe kritike od proverenih i vrlo iskusnih ljudi,ako mozes da se raspitas ili da cujes iste bilo bi najbolje!
Veliki Pozdrav! |
sennheiser e 604. Sipas i ne mislis :)
|
ja sam nešto sad skontao ove shurkine, deluju čvrsto, a ne bi smelo da budu loši ni zvučno.. PR56, u sky-u su 80e komad.
|
ok su mi bili ti senn par puta. Ne znam de ih kod nas ima i po kojoj ceni?
|
Quote:
Senn - ne znam posto su, ali toliko mi dobro rade da je strasno. Svaki put se iznenadim. Kakvu god kantu da stavis od bubnja ili perkusija, izlazi super :) a naravno na dobrom parcetu bubnja briljira. Ne znam cenu. |
e skenjo si me sad totalno ;) zovem sutra mitros da vidim pošto su im
|
Imam i radim sa Sennheiser E 604. Za live su to odlicni mikrofoni, a mogu da posluze i za studijske uslove u nedostatku boljeg, naravno, uz adekvatan tretman prilikom njihovog postavljanja i kasnije obrade signala sa njih. Ne znam da li ih ima kod nas, ali set od tri komada ne bi smeo da prelazi cenu od 280 eura.
|
Hallo
Jedno pitanje zasto se ne koristi Shure Sm57 taj mic je universaln i moze za mnogo toga koristit. I menis dobro zvuci. Pozz Denis |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:48 AM. |