![]() |
UAD expert pack !
Kupio sam UAD expert pack. To je set osnovnih pluginova + vaucer 750$ + neka promocija sada za registraciju karte 150$ = 900$.
Ima li iko neki "pametan predlog" , a da ima iskustva sa tim varijantama "medjusobne saradnje" koje su, medju clanovima foruma, veoma popularne ... Pozdrav |
Re: UAD expert pack !
Pitaj lepo to je legalno. Da li ima mesta za jedan nalog kod nekoga. Pa ti dobijes sve sto nemas a za tvoje vaucere kupis sto taj drugi nema i imate extra Uad za malo para. Ja nemam vise mesta bas mi je zao.
|
Haj Dexxy
Ok Ok Ok ne brini, ima ovde jos onih koji citaju izmedju redova, proces je vec otpoceo. Pozdrav |
:da:
|
Uspelo je!!!
:skacu2: |
Eto, ja imam jos tri slobodna naloga i autorizaciju za: Cambridge, Dreamverb, Fairchild, 1176LN i LA2A.
Pa ako to nekome nesto znaci...... Pozz.. |
Ima jo? jedno slobodno mjesto kod mene i kolege, tu su već ovi plugini:
- Neve 88RS Channel Strip - Cambridge EQ - Precision Equalizer - Precision Multiband - Precision Limiter - LA2A - Pultec-Pro - Plate 140 - Dreamverb - BOSS CE-1 - Roland Dimension D - Roland RE-201 Space Echo uz one standardne:- Pultec EQP-1A - RealVerb Pro - CS-1 - Nigel - 1176SE Ako će neko neko uć sa Expertom, za 900$ vouchere bismo dokupovali kompletan ''Neve Classic Console Bundle'' paket (599$) i Helios-EQ (199$) i na preostalih 102$ treba dodati jo? 47$ za Fairchild 670 (ko?ta 149.$) ili ne?to u tom cjenovnom rangu. Uskoro ću kupit i dvije fleksi dvojke (sa jo? 1000$ vouchera) pa vjerujem da će to biti dovoljno za sve plugine. EDIT: Konsultacije na PM. |
evo mozes i kod mene .. Ovo ja imam
SPL Transient Designer LA-3A Audio Leveler Helios Type 69 EQ Neve 1073 EQ & 1073SE EQ Roland Dimension D Roland CE-1 Precision Equalizer Precision Limiter Plate 140 LA2A 1176LN Pultec-Pro Fairchild Dreamverb Cambridge 1176SE Pultec CS-1 RealVerb-Pro |
uzeo bih ja uad-2 duo flexi ma ako neko hoce da saradjuje... :wink:
|
Ajde ljudi znam da svima treba mesta za uad-2 ali verovatno vam treba i neki novi pugin pa nije moguce da svi imate sve :shock:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:05 PM. |