![]() |
najgledaniji THREAD !
Preporuka za odličan album 2,081
Registracija studija 1,953 x0x box projekat (zainteresovani 2,062 Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv 1,404 Poginuo Tose Proeski 2,654 LEBISOL - novi album 1,818 Knjaz Miloš Reklama 2,242 Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito 3,670 Ceca music studio 4,168 Preminuo Laza Ristovski 1,635 10 najposecenijih thread-ova na Rumskom (rubrika RAZNO) u zadnja 3 meseca..i na prvom mestu CECA !!??!! sa 4168 !!!:ups: :ups: :ups: |
Re: najgledaniji THREAD !
google cini cuda, tako da su to uglavnom "zalutali", ne brini za nas ;)
|
Lesha je izvrsno argumentirao utjehu. Nadam se da je zaista tako. :D
|
Pa naravno, otvoru tread i nazovi ga BBC ili CNN. I da ga niko ne otvori ovde imace za cas 1000-de pregleda zbog pretrazivaca.
|
Quote:
ali bilo je i 10 strana sa postovima!!!....:( |
Pa dobro, ljudi raspravljali inicijalno o novom studiu u gradu, a opet se sve zavrsilo, video si i sam.
|
Quote:
Pa jel otvoren studio ? a? ...he,he....:banghead: (tako je ispalo 5000..!!) |
Ko ce ga znati!
|
??? cemu tolika uznemirenost ?? njesra se tek sprema ,a vas vec hvata panika:confused:
|
Cemu frka?
Pa i ja sam gledao taj topic, al' ne zato sto volim Cecu. :) I kada kupim novine, ako na naslovnoj strani stoje naslovi tipa: -Privredni rast Srbije 6,5% (dobra vest) -Besplatne deonice Telekoma gradjanima Srbije (dobra vest) -Pljackasi maskirani u svestenike opljackali banku.Prisutnima se obratili sa "Mir Boziji, Hristos se rodi, ovo je orouzana pljacka" i ispod mantija izvukli duge cevi.(losa, ali jako interesantna vest :) ) Naravno da cu prvo da procitam taj treci naslov :) Vole ljudi da citaju crnu hroniku, pa tako i o Cecinom studiju :wink: :grin: |
All times are GMT +1. The time now is 03:54 PM. |