![]() |
Triton extreme, problem, kao....
Ovako.... prodao sam svoj triton extreme danas. Mene sluzio godinu dana, super. Zove me malopre novi vlasnik i zali se klavijatura 'zakuje' kad se memorijska kartica izvadi iz nje (a klavijatura je naravno upaljena). NAvodno, to mu jaaaako smeta, jer je navikao da stalno vadi karticu kad ucita semplove, da stalno dodaje nove sa kompa itd...... Mislim, njegov zahtev je bez veze, ali ne zelim ni da zeznem coveka, ako je to nesto neispravno, ma koliko glupo bilo. On tvrdi da se na druge 2 identicne sprave, od njegovih drugara, to ne desava (mislim da su i OS verzije identicne).
E sad, ima li ko pojma o tom problemu? Znam da dosta vas ima extreme, sta se desi kad izvadite karticu dok je sprava upaljena (ako zakuje, sve je ok posle ponovnog paljenja).... Vredi li probati sa sistemsim resetom i novim OSom? (da ne vracam pare, zbog gluposti:banghead: ) HVALAAA |
Re: Triton extreme, problem, kao....
Sta god bilo, novi OS je najmanje sto moze da se ucini.:D Neka ucita novi pa da vidimo
|
Daj neka proba sa novm OS-om, ali napomeni mu da taj sint ne radi dobro kad su ove "nase" struje u pitanju (klubovi i splavovi gdje napon pada i do finih 180V). Ne znam da li se tebi desavalo ali meni (i jos mnogo ljudi) par puta u nekim ruglo uslovima nije htio da se podigne display (sve radi ali touchscreen 0 poena) pa sam morao da je ubodem na neku drugu fazu. Naravno, u normalnim uslovima sve je radilo savrseno.
A i da u tim uslovima ugasi pa upali sint, to mu je +10 sec cekanja... |
Quote:
BTW covek je sam otklonio nocas 'bug', cim vrati karticu, klavijatura se odblokira:) :) Nemam pojma, ja nisam vadio, od kada sem prebacio samplove na nju |
tu je ceo stos samo u kartici. ja sam imao par firmiranijih koje su tako sevale extrema te naposletku neku hitachi krshinu sa kojom je sve odlicno radilo.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pucketanja farbi postoje na svaki sint pri promene boja al to o kartici sam i ja
imao isti problem, probao sam drugu karticu i nije se to vise desavalo. |
All times are GMT +1. The time now is 07:23 PM. |