![]() |
I gde sad ja da kupim FW 800 kartu?
.. koja mi treba da bi efektno povezao dva RME Fireface 800 na moj komp? Ovako kad ubodem 2 komada u FW400, rade u?asno nestabilno, neupotrebljivo.
Na RME sajtu ka?u da je za tu akciju bolje da jedan ide standalone, al to mi je malko krvav zahvat, dok domaći sajtovi prodavnica uglavnom nisu čuli za FW800 karte tojest PCI adaptere za iste. |
Re: I gde sad ja da kupim FW 800 kartu?
Quote:
a sta ti ne pase da ti jedan bude slave pa ga koristi? kao dodatni konverter spojen preko adata....? |
Toga nema u prodaji, sad sam pricao sa drugarom koji radi u shopu. Mozda ima Diviner negde pod tepihom :) Ja sam uzeo pre 5 god tu kartu za 10 E jer u staroj masini nemam FW ulaz.
Edit: ako te ne usere da nadjes, uvek imas ovakve opcije, ali kosta.. http://www.sonnettech.com/product/allegro800.html |
ma paše, al nije elegantno rešenje :) vidim i ja da ih nema u prodaji, zato i kukam.
|
Quote:
Nemam pojma da li je karta 400, 800, i da li je uopste imaju na stanju... Da... da... jos da link prilozim pa ce sve biti u redu :banghead: http://www.gigatronshop.com/products...oduct/12148/33 pozdrav bogi |
400 je, njih ima kolko oćeš. 800tki jedva da ima, i neko koštaju 700din :da:
|
Quote:
pozdrav bogi |
HM...bilo je uzeti tih karti u Pakomu, medjutim, cini mi se da ih odavno ne uvoze (nije ni cudo, jer samo ih samo mi "cudaci" kupovali... ko ce kupiti kartu od 4000 din kada ima i onih od 800 :) ). Meni je ostala jedna koja mi je potrebna upravo iz istih razloga: FW800 port za testove naprednijih FW interfejsa za ruDAWe.
Pogledacu da li mogu iskopati jos koju. |
Čak i kad je bilo tih kartica (brand Rotronic), nigde nije mogao da se nadje FW800 kabl kod nas. Najbolje da naruči? i karticu i kabl iz inostranstva.
|
dobra opservacija!
|
Imam ja FW800 kartu koja ima i 2x FW800 i FW400, ali u PCMCIA varijanti za laptop... ako ti to nesto igra - javi se! ;)
|
ništa druže, treba mi za veliku mašinu, de ću jadan terati 16 kanala 88.2khz sampleratea na mali laptop :da: Jel imaš možda kabl za to?
|
All times are GMT +1. The time now is 09:09 AM. |