![]() |
Robert Miles Studio
1 Attachment(s)
http://www.robert-miles.com/studio/
Nema hardware... samo plugin-ovi cepaju... EQUIPMENT: MIXER Mackie Logic Control MONITOR ATC SCM100 ASL Yamaha NS10 HARD DISK RECORDING Pro Tools TDM_HD3 ACCEL COMPUTER Mac G5 Dual Processor 2GHz HARDWARE Digidesign 192 Audio Interface OUTBOARD Focusrite ISA 215 Pre Amp Focusrite Quad Mic Pre Amp PLUG INs Altiverb 5 AmpliTube Amp Farm Joemeek Compressor Joemeek Meequalizer Maxim Lo-Fi Sci-Fi Auto Tune Bombfactory BF-3A Bombfactory BF76 Waves Cosmonaut EXS24 Fairchild 660 Fairchild 670 Focusrite EQs Lin MB MIn EQ Broadband Maxx Bass Moogafooger Analog Dly Moogafooger Phaser Moogafooger Ring Modulator Moogafooger Lowpass Pitch Blender Purple Audio MC77 Reverb One Sand Amp PSA-1 Tel-Ray Dly Time Blender True Verb MICs Neumann U87 AI Condenser Mic AKG C414 B-ULS Shure SM 57 MIC KEYS Rhodes Seventythree Mark II Moog Voyager M-Audio Keystation 61 ES A i soba mi nekako mala... |
Re: Robert Miles Studio
zanima me samo kakav li je pogled kroz taj prozor?
ovako bih ja sredio studio. Nista vise mi ne bi trebalo u zivotu. |
ne bih smeo da upalim one najdalje kutije..
mislim da bi bar razbio prozor a verovatno i srushio zgradu |
Covek ima bas ono sto mu treba. Siguran sam da je i njegov prostor u skladu sa opremom i znanjem. :wink:
|
Quote:
|
mene bi povuklo.. :)
poz |
najvise bi me interesovalo da vidim njegov 'studio' iz dreamland faze devedesetih. ono rompleri i sve to.
|
ma nemoguce... kako bre onakva zvukchenchentina, a ovako malo opreme?!8-)
|
Quote:
vise.. 2. Kakav "zvukchetina"? Pa nije nikakav specijalan zvuk? |
sve ?to danas treba? za vrhunske produkcije su top zvučnici, barem minimalna akustika, dobar stereo DA i bilo koji kompjuter sa bilo kojim softwareom......
Ja sad sav recording i programming radim na laptopu sa vanjskim diskovima jer je to sve ?to mi treba....istina je da imam puno analog outboarda, summing mixer, dobre konvertore, zvučnike etc......ali mogao bi sve odradit u kompjuteru...sa original Logic pluginima....trebaju mi samo ATC-ji i neki dobar stereo DA i akustika kakvu ima Miles.... Ako sam mogao radit top stvari sa Atarijem, adatom, Mackie 8bus i sa S 3000kama onda mi je danas Logic Pro 8 totalni luksus (a pro tool jo? veči). Kome to nije dovoljno ?to ima Robert Miles neče napravit dobru produkciju nigde. Uvijek je bilo i uvijek če bit najbitnije znanje i iskustvo o upotrebi te opreme i muzikalnost ......ako toga nema ne treba ti nikakva vrhunska analogna-vintage-digital- fensi?mensi oprema.....sound je uvijek bio u rukama, ustima i u?ima operatora.... Pozdrav, G |
Quote:
|
Quote:
inace bio sam ironican :))))) |
Quote:
Ali definitivno je koristio tadasnje VA sintove... |
ja na dreamladnu bogami cujem i k2000 i rolande JV...
|
Nije nemoguce. Kada je izasao dreamland? 96? 97? 97 se pojavio i jv2080, to je tad bio hit!
|
Quote:
Bas tako. Znanje pa sve drugo |
All times are GMT +1. The time now is 09:32 AM. |