![]() |
Mikrofoni za tomove...
...treba mi 3ka za tomove sa studio ali i za live. Tako da standardni 421 neće ići, nepraktičan je za klupske svirke. Takođe, AKG ove bubice su mi previše fragilne. Zanima me neka pristojna kompromisna solucija - da su dinamički, da se kače na same tomove, i da nisu previše skupi :)
|
Re: Mikrofoni za tomove...
Beyerdynamic Opus serija cuo sam lepe kritike od proverenih i vrlo iskusnih ljudi,ako mozes da se raspitas ili da cujes iste bilo bi najbolje!
Veliki Pozdrav! |
sennheiser e 604. Sipas i ne mislis :)
|
ja sam nešto sad skontao ove shurkine, deluju čvrsto, a ne bi smelo da budu loši ni zvučno.. PR56, u sky-u su 80e komad.
|
ok su mi bili ti senn par puta. Ne znam de ih kod nas ima i po kojoj ceni?
|
Quote:
Senn - ne znam posto su, ali toliko mi dobro rade da je strasno. Svaki put se iznenadim. Kakvu god kantu da stavis od bubnja ili perkusija, izlazi super :) a naravno na dobrom parcetu bubnja briljira. Ne znam cenu. |
e skenjo si me sad totalno ;) zovem sutra mitros da vidim pošto su im
|
Imam i radim sa Sennheiser E 604. Za live su to odlicni mikrofoni, a mogu da posluze i za studijske uslove u nedostatku boljeg, naravno, uz adekvatan tretman prilikom njihovog postavljanja i kasnije obrade signala sa njih. Ne znam da li ih ima kod nas, ali set od tri komada ne bi smeo da prelazi cenu od 280 eura.
|
Hallo
Jedno pitanje zasto se ne koristi Shure Sm57 taj mic je universaln i moze za mnogo toga koristit. I menis dobro zvuci. Pozz Denis |
Quote:
|
Quote:
A 57-ice i nisu bas neko prakticno rjesenje za live |
pa pazi, ove e604 sam slušao i radio, i ništa mi nije smetalo sa njima. Jedino je zajebano što im je glupa ona patka za kačenje na tomove, nije ih skroz jednostavno montirati.
Zvaću sutra mitros da vidim pošto su Nego, jel zna neko dal kod nas neko radi Audix program? Radio sam sa onom njihovom D serijom, skroz je ok. |
All times are GMT +1. The time now is 10:19 PM. |