![]() |
Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA
Htio bih prilikom reprodukcije MIDI fileova koristiti samplove.
Ima li netko prijedlog koji SW to mo?e odraditi (govorimo isključivo o PC aplikaciji) |
Re: Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA
Quote:
Imam ja predlog,da naucis da sviras a ne da gledas kako ces ta sranja pretvoriti jos u veca sranja.sorry ali vas je previse koji gurate diskete jos trazite da vam neko pomogne u prevari......Nadji nekog profesora i na ucenje,pozz |
|
Puno ti hvala na odgovoru, ali ja bih volio da mi ipak netko odgovori tko ima imalo mozga u svojoj glavi.
|
Quote:
:mad: |
Quote:
|
eeee, dosta.
Na ovom delu foruma niko ne moze prozivati nikog, pa makar bio ratni zlocinac. Dakle, ako nekog zelite prozivati iz bilo kojih razloga, licne ili opste prirode, prozivajte mene. A ako nastavite ovako, popicete jedan lepi ban, pa se razmislite. to vazi za master29 i za Strikana, podjednako. A i za ostale, koji se ukljuce. Sem za offa, on je fin decko. PS da ste imali mozga, ne bi se bavili muzikom. |
@ KEJKZ - E stvarno kakav si to chovek, ne mogu ljudi ni da se vredjaju k'o svet od tebe. Vec duze vreme zelim da ti kazem da svako sochno vredjanje TI PREKIDAS i uskracujesh ljudim to malo zadovoljstva da se istresu jedni na druge... Treba te biti sramota, a kad smo vec kod toga, nisi bas neki poznavaoc tih tema na kojima si moderator, znas malo oko tih asio drajvera i tako to i to je to... A predstavljas se za nekog majstora koji resava probleme i testira kojekakve kompjutere, i kao imas MAC sa novim OSX-om, mosh misliti kao da je to nesto bitno... I krivo mi je sto sam ti onda kad si bio kod mene u gostima uopste i skuvao tu kafu i taj sok (mada se ne secam da sam te njime ponudio) i sto te nisam sa vrata oterao kuci... Treba te biti sram svog miroljubivog i kulurnog karaktera, el ti jasno:rotfl: :rotfl:
|
Quote:
Po meni pitanje ko pitanje..i sam sam mnogo puta bljuznuo glupost. Upitao bih gosp. Master29 dali on zna da samplira midi file i čime to cini(koji soft..itd) ako zna...pa i on je to morao naučiti..od nekoga...!Molim bez uvrede..nije mi to namjera:) Pozdrav! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E ne mogu sada, ajd sutra, kada mi se um razbistri, sada je stvarno dockan. Mada, jebe? ga, svako traći svoje mesto pod suncem, pa pusti druge, makar ne znali ?ts rade, da traće svoje. A od mene ima? pivo, ako izdr?i? koliko i ja. Vidimo se... |
Quote:
|
Quote:
|
va?i, čim se svrtim sa oktober festa, evo me tu negde, kod vas.
|
Quote:
|
Quote:
|
E onda ćemo to re?avati u narednom periodu, a ima se i gde :)
|
Quote:
|
:shock:
A? ko e reko pivo? |
Quote:
|
Quote:
|
Napali ste coveka, a mozda i nije klavijaturista. Bila je pre tema kad je neko pitao slicno jer je hteo da koristi za karaoke.
|
Quote:
|
Neces ponovo da vredjas? Ne znam sto tebe to tako pogadja. I ja licno mrzim kad odem negde i vidim lika kako "svira". U jednoj ruci pivo, u drugoj kuca sms, a boga pitaj cime svira, al' jbg nije ni to razlog.. Svako radi svoje..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e citam i nesto mislim:) ja mislim da ti play stop retardi (mislim u globalu ne konkretno na covjeka koji je poco post jer nije ni rekao da li on to radi)i nisu toliko retardi.ajd bog im je uskratio da ne znaju da sviraju pa sta sad nece se covjek ubiti.po meni je stvar u drugom pravi retardi su oni koji to slusaju a jos placaju.pa jeftinije mu je da sam pusta midi ili mp3 player nego da placaju DJ-a za to:)
pozdrav |
Quote:
Pa jos ako "muzicar" najavi da je za tog nekog, eto kompletnog ugodjaja!!!:banghead::banghead::banghead: Samo, ne primaj to k` srcu, svako radi ono sto najbolje zna! |
odlicno to si sasvim u pravu placa se samo pjesma tj vokal je bitan.e onda zasto brate ne pjevaju bez sinta stace im.mikrofon u ruke i pjevaj na suho:) .jer svi oni redom tvrde da su prvensveno pjevaci tj zabavljaci pa onda nek zabavljaju narod bez muzike kad je bitna samo pjesma malo se pjevusi na suho koji vic isprica itd i eto nam zabave:)
|
Quote:
|
To su si muzicari sami krivi jer spustaju cijenu do besvjesti. Ja znam dosta odlicnih, akademski obrazovanih glazbenika u zg koji su osudjeni da sviraju za "kikiriki" jer se njihov trud cijeni manje nego prosjecnog smetlara. Uvijek se mjesto njih mogu naci neki nadobudni klinci koji ce svirati za besplatno pa onda gazde i idu na to, sto se tice kvalitete to je tak svejedno.
|
Maiv to si u pravu potpuno.a i prethodni post.sto se tice da nalazim tezge to ne radim vise mislim na kafane i bogu hvala nebi nikad vise.a tacno je da je postalo da vise UOPSTE nije vazno da li se svira ili pusta matrica ili ko kako svira ili na cemu ili preko cega bitno je da nesto krci iz zvucnika i neko pjeva preko toga.u stvari ni pjevac vidim nije toliko bitan da sad pjeva kao Saban.NAJBITNIJE I JEDINO STO TREBA ZNATI JE POGODITI PRAVI REPERTOAR ZA ODREDJENU MASU ILI GOSTE.i to je apsolutno sve.a kako se svira i pjeva i da li se pusta itd je sasvim nevazno.eto doskoro su ovi sto fajlove pustaju kobajage stiskali dirke da bi eto koliko toliko prikrili da ne sviraju.ali sad i to nema veze ma znaju i gazde da se vise ne svira gledam kolegu nekidan ide pjesma on masi plijesce rukama i pali cigaru i pije pivo a forspil pici uveliko.koga je to briga.vazno je da je pogodjena pjesma''zorka motorka'':) .ovo ne pisem sto imam protiv onih koji tako rade naprotiv.super nek ljudu zaradjuju dok ima ovaca za sisanje i gazda kojima to nije vazno.gazdi je bitno da je kafana puna gostima da je pogodjen repertoar a decku koji ih zabavlja da je ispostovana dnevnica i svi zadovoljni:) .
|
Quote:
|
Quote:
Mislim da ti mogu pomoći Pozdrav:wink: |
E stvarno mi nisu jasni pojedini muzicari. Pa bas bih voleo da vidim ko od njih (lil vas) svira samo rucni bas, sa harnmonikm na grudima i vezanom pedalom za bas bubanj na jednoj nozi, i veznim cinelama za drugu nogu.
Verovatno nema takvih. Svi ti dobri muzicari sviraju na masinama koje imaju dobre aranzere (sto ti je jedna vrsta fajla npr.), imitiraju (znaci lazu) prave instrumente itd. itd. I ja licno sam prisustvovao "koncertu" nekih "zvezda" koje celo vece prepevaju na matrice. I to oni rade za mngo vece pare nego neki jadnik u kafani gde rizikuje i zivot. I sta sad. Ako neko zeli da pusta fajlove sto da ne ako to zvuci lepo. I ja imam dobar aranzer, i sviram preko 20 godina i smucilo mi se da ucim hitove koji traju 3 do 7 dana i da ispadnem neznalica i los muzicar ako odem da sviram i ne znam takvu "pesmu", a eto bas necije dete voli da cuje danasnji hit gde se pominju gace i brushalter:banghead: :banghead: . I ne da cu vrlo rado da pustim fajl nego bih vrlo rado i platio da to ne moram da pustam i licno slusam ali i moja deca moraju da jedu 'leba. Prema tome upravo iz ovih razloga ne treba kuditi fajl jer upravo zbog toga i postoji. I dobro je interesovati se da barem zvuci sto bolje. Jedino ne odobravam da neko nakaci gitaru ili sax i odradi sam celu"tezgu" uz pomoc nekog citaca fajlova ili lap topa. E to me vec vredja:mad: . |
All times are GMT +1. The time now is 11:16 AM. |