![]() |
Nije mi dobro...
|
Re: Nije mi dobro...
Omfg!
|
Ovakav Neuman, cini mi se da ima samo Perun kod nas... :D
Mozda uskoro dobijes i vise informacija iz "prve ruke". Mislim... Ovo je pretpostavljam snimanje spota, pa verovatno nije bilo raspevavanja, tako da je i "rezultat" manje-vise ocekivan... Mnogo se price diglo oko ove pesme, a ne vidim velikih razloga. Cak nisam ni znao za ovo dok mi Deki pre neko vece nije rekao da potrazim na netu "skandal sa Karleusom". Mislim... skandal... Upalis TV, vidis njuske u predizbornoj kampanji i posle toga ti vise nista nije "skandalozno"... :) |
Quote:
|
razbudio sam se... takav talenat, takav rob svog brenda na djelu... a cini mi se kanda je cuga, zesce ili me osjecaj vara...
|
auuuu, kakav neumann, ovoj ne pomaze ni manley gold reference :shock: :banghead: :banghead: :banghead:
|
Quote:
|
Linkovani klip je sa snimanja emisije Mile Arsic u nasem studiju. Jelena nije imala signal u sluskama, jer isti nismo pustili obzirom da nisam ni video da je snimaju u gluvoj sobi. Retardirani montazer je mogao da skine njeno skalamukanje na prazno (a ne znam ni ko bi drugi iza zatvorenih vrata u gluvoj sobi "po osecaju", bez podloge, pevao bolje) i da samo uklopi sliku u postojecu (tada vec zavrsenu) pesmu.
Toliko. Mikrofon ispred nje je malo stariji U87, U67 nam je u futroli, a pored njega je CMV563 sa M7 kapsulom na sebi i AKG 414. Koliko ih ima i ko ih ima ne znam, niti me zanima. @KVU... Ne znam sto si se shokirao toliko... Jel' to kod Abadica pocela da snima Celine Dion ili Aguilera, pa ti je ovo "chudo nevidjeno" ili je nesto drugo u pitanju...??? Ajd. |
Quote:
Kako ste dozvolili da ovo ode u javnost??? Sto taj Mile barem nije pokrio matricom ovo? Jos bolje, pustio normalnu verziju pesme? Ipak, ovo su stvari koje bi trebalo da ostanu u studiju... |
Quote:
Deki... Nije Mile... Mila! Devojka... A, iskreno, nisam se bavio ovom emisijom, a pogotovo ne montazom iste. Intervju je super, sve je snimljeno jako lepo, ali kad sam na TVu video ovaj segment, normalno da sam ispizdeo. Al bese to pre mesec dana... Ko ga jebe. |
I ja bi tog Mileta malo na kolac.... :rotfl:
|
Quote:
|
Quote:
Stvarno smesno. |
Ali nije mi jasno kako je ona to pustila da ide u emitovanje.
A izmedju ostalog gledao sam i mnogo gore, doduse uzivo. Ali je realno njena krivica, kako mozes da pustis nesto da ide a da ne pregledas, a i mozda je boli ona stvar. Tako da opet isto, sta se ti nerviras kad je njoj svejedno (a moguce je da je i nacin marketinga). |
He... caskom dve strane... stvarno jaka stvar...
Pomislicu da bas svi, svakog dana snimamo Bocellija, pa se tu kao nesto chudimo :) |
Quote:
meni je ovo u svakom slucaju skandalozno, a opet s druge strane ne vidim kakve ti veze imas sa njom (osim sto ti je klijent) pa je branis :confused: hajd uzdravlje i no hard feelings! :) |
Quote:
|
Quote:
Pa cuje se matrica iz slusalica :confused: ....... aaaaa , mislis , niste pustili njeno pevanje da sama sebe cuje ??? Pozdrav |
:nosepick: E ma da ...shio mi ga Djura....
ode sad u propast ona suptilna i prefinjena slika o njoj koju je mukotrpno izgradila,i sve to zbog glupog montazera... Alo,Pozega.... |
aargh, meni se selin dijon i kristina agiljera vise gade od nase mile dzejkej :banghead:
|
Quote:
Pozdrav. |
Quote:
|
Quote:
Ja sam samo dao svoje misljenje na sta imam pravo,a ono se tebi ocigledno ne svidja,pa pokusavas da plasiras da ja kao sirim temu sa jednim jedinim komentarom(na cemu sam i imao nameru da ostanem) a ti vec imas tri ili cetiri reply na ovaj post??? Ja nikome ne zameram sto snima i radi ono sto mu donosi novac,ali to ne znaci da o tome ne sme da se kaze svoje misljenje.A veruj mi,JAKO sam se blago izrazio u odnosu na ono sta mislim o "delu" (za lik me blago zabole) doticne persone i njoj slicnima. Peace. |
Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate... :rotfl: :rotfl:
|
Quote:
|
ja se ne stidim :twisted:
|
Znaci da polako predjemo na video produkciju? :D
|
Quote:
Jos mi samo fali da se bavim Karleusom :) Pozdrav |
Nista ne fali Jeleni, nego fali onome ko je ovo pustio u promet! Amateri ne kapiraju sta se tu dogadja, vec naivno registruju samo da pevac nema pojma! Isti slucaj je kao kad amater slusa nekog ko peva samu tercu i to dozivljava kao njegovo neznanje! Ona je ovde pevala neke delove na vec njen otpevani vokal i to ce se kasnije lepo uklopiti gde bude trebalo. Ocigledno je ostala bez glasa u visljim lagama, ali to je posledica stalnog pevanja na tezgama. Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.
|
Quote:
Sta rece???:shock::shock::shock: |
I kod mene je snimano nekoliko emisija sa Milom Arsic, ali uvek je stavljala matricu preko pevanja pa je dobro ispalo sve.Verovatno su sada zurili u montazi.... Nema potrebe za nerviranjem, opusteno...samo da ne krene opet tema narodnjaci-zabavnjaci....i ostali...:banghead::banghead::banghead:
|
Quote:
|
Au ljudi, oko cega vi gubite vreme koje ste mogli da utrosite na ispijanje piva u nekom kaficu...
A sto se JK tice, cemu "prezvakavati" poznate stvari... Zao mi je sto to ja verovatno necu doziveti, ali ce takva VRSTA muzike da se "urusi" u samu sebe, kao neka prestarela zvezda (mislim astronomska) Ja se bar tome nadam, to mi niko ne moze oduzeti... |
Quote:
|
Quote:
Nije to sto mislis :D |
Kolko je placen originalni aranzman?
|
Quote:
u prevodu, ono shto je dobro ce isplivati, da bi se, naposletku, i ono iskvarilo.. |
Quote:
|
a pa trudim se da pratim trendove.. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:15 AM. |