![]() |
Zna li neko cenu azmafona
treba mi cena azmafona A i azma AD plocha u beogradu.. imate adresu nekog stovarishta? ili broj..? usput, da li znate koja je cena drvenih greda debljine 8 cm, a duzine oko pet metara..?
i gde mogu naci sve to..? bogi pomagaj.. ovo je za ono.. :) pozdrav |
Re: Zna li neko cenu azmafona
Ja sam azmafon kupio kao visak koji je ostao od neke izgradnje studia u
Kosutnjaku,kasnije sam ga video da ga ima na stovaristu ''termo"neznam tacan naziv na Pristanistu gde tramvaji okrecu,dok azma ad ploce nemaju, mozes da se raspitas da li su dobili u medjuvremenu,a gardju imas na svakom bolje snabdevenom stovaristu.Cene mozes da saznas ako se malo potrudis i telefonom. |
ma ja se kalkulishem unapred.. pravim neke predrachune itd... pozvacu, ali nemam telefon... pozdrav
|
Azmafon 20mm je bio nesto iznad 200 dinara/m2, za ploce se ne secam tacno
|
320 dinara su azmafon A materijali.. a ne znam kolko su AD ploche..
|
Quote:
1090x920x20mm...........195,00din./m2 + PDV 18 % 20 mm debljine, ja uzimam uskoro trebace mi za stan posto mrdam opremu iz ateljea u stan...A ploce su malo skuplje AZMA AD PLOCE:600x600mm neobradjena....98,00din/komad 600x600mm ofarbana ili sa tkaninom....120,00din/komad + PDV Iz fazona sam da kupim ove ploce za plafon, ali za sad ce plafon biti go, obzirom da necu raditi neko ozbiljno snimanje, nego samo za slusanje mi treba soba, mada soba mi je izuzetno mala i nezgodna...Al sta je tu je |
hvala jane, care.. to je to shto mi je trebalo.. mada ne vidim da su AD ploche skuplje?
poz btw, josh nisi snimio rep na onu stvar.. drzim te za rech.. :) |
Quote:
|
hehe.. znam ti muku, brate.. aj da ne offtopicujemo vishe.. shaljem ti..
jel zna neko neko stovarishte u bg-u gde bi si mogao nabaviti azmafon i AD ploche? i naravno grede za roshtilj..? |
Quote:
|
ma nemoguce.. mora imati predstavnishtvo u bgu.. ako ne to, bar da ga ima na nekom stovarishtu.. :?
|
Ja sam pazario azmafon A-20mm,pre nekih 5-6 mes. i izaslo je oko 180-200 EU 60-70 m2,takodje u Kragujevcu.
Nacuo sam za neko predstavnishtvo u Bgu,cini mi se da je u pitanju Smederevski put ili tako nesto ali su cene po njihovoj prici nesto vece u odnosu na KG. Najpametnije je da ih pozives 034/335-380. azma@verat.net Pozdrav |
Pocetkom jula meseca sam kupio azmafon debljine 20 mm na Termodomovom stovaristu u Beogradu na Smederevskom putu br. 12 i platio sam ga 248 dinara po kvadratnom metru.
Cena istog materijala u Azmi u Kragujevcu je 230 dinara iliti 195 dinara + PDV! Pozdrav! |
ja sam ih jucer zvao i rekli su mi da postoji predstavnistvo u beogradu al da se ceka i do mjesec dana da se preuzme materijal....
a kaj se tice cijena sad sam neki dan napravio predracun s njima tam u kragujevcu pa evo: azmafon 1090x920X20 cijena po komadu je 2.45 eura azma ad 5 ploce cijena po komadu je 3.75 eura a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu |
034/335-380
na ovaj telefon se niko ne javlja vec nekoliko dana... ne znam sta se dogadja a trebalo bi da porucim materijal... zvao sam u razna doba (radnog) dana i nista... da li neko zna nesto o tome? poz! |
zovi na ovaj: 034 364 107, kontakt ti je Zoran Milosavljevic
Pozz! |
hvala.. :)
|
hvala na telefonu i kontaktu... ja cu moje azma proizvode da porucim ovih dana, cim uradim proracun koliko cega mi treba i tako ;)
inace saznao sam jednu stvar koju do sad nisam znao, to je da postoje obradjene i "sirove" azma ploce... naime mogu da vam prefarbaju ploce u koju ocete boju + moze i neki zavrsni sloj tkanine da se stavi... ta varijanta je malo skuplja od ove "sirove" ali verujem da ako neko zeli da mu studio bude druge boje, sto da ne ;) inace ne znam one Ivanove ploce jel su sirove ili "obradjene"? cene su kao sto ste rekli, za azmafon 230 din/m2 (sa PDV-om) i azma ploce 142 (obradjene 60x60cm) ili 116 (neobradjene 60x60cm)... eto tamo mi se javila jedna vrlo ljubazna gospodja Svetlana Marijanovic i tako ;) pozdrav! ocekujem kamion tamo posle ponedeljka kad porucim :) a onda, zezanje... |
Quote:
nema problema:) a da za Ivanove ploce to su sirove a istina je da ih mozes obraditi dodatno na razne nacine(moj kolega je dao raditi 30mm debela ploce sa vrhovima trokuta(poput siljaka nesto takvo)-znaci sva se roba narucuje telefonom prije nego se proizvede-znaci samo se treba dogovoriti tamo s njima) a kaj se tice bojenja imas dosta tema po ovom forumu na temu bojenja i s kojim bojama obojit tako nesto...ali najbolje je bojenje poludisperzivnim i akrilnim bojama na vodenoj bazi jer su bezazlene i neskodljive... Pozz! |
Quote:
I da, Azma nema predstavnistvo u Vojvodini, vec neki import-export-sverc-komerc lik prodaje Azmine proizvode. Ja sam isao za Kragujevac, i vise mi se isplatilo da placam prevoz do Kragujevca, nego da u svom gradu kupim Azmu. PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz! |
da to sam i ja zakljucio(za prevoz i cijene)...a za materijal se slazem(ima ga moj prijatelj u studiu(azmafon i azma ad 5 ploce u kombinaciji sa mineralnom vunom do zida i pa z-foam 24 panel(to su one ploce u sta imaju trokutaste siljke) i to izvrsno radi! ja sam odusevljen!
Quote:
da i sigurno nekog zanima kolko su stajali radovi iz pocetka sa betonskom konstrukcijom,dozlove i sranja:banghead: ...ne pitajte! istrosio sam sve zive pare!....al vise o tome u drugoj temi kad otvorim(kad dode vrijeme) Pozz! |
ajd kad se vec dovatismo teme.. jel ima neko ideju kako on tacno akusticki deluje? koji mu je opseg dejstva? znam da to ide sa debljinom, ali ima li neko precizne podatke o tome koliko tacno treba za koju zeljenu reakciju..
|
imash na www.azma.co.yu neku vrstu grafikona.. mali je i ruzan, ali moze malo da ti pomogne..
|
All times are GMT +1. The time now is 11:09 AM. |