![]() |
JOHN WILLIAMS - CONDUCTER SCORE ili sl.
Ima li tko note za orkestar (conducter score... gdje su svi instrumenti poredani jedan ispod drugog....) od John-a Williamsa ili nekog drugog velikog filmskog skladatelja?
Ako ima..... :D jooooj, nek mi se mooolim ga, javi pa ... cemo vec nesto smisliti. A ako nitko nema, zanimaju li koga iste pa da zajedno narucimo? |
Re: JOHN WILLIAMS - CONDUCTER SCORE ili sl.
Quote:
|
Probaj da nadjes midi fajlove.
|
Quote:
|
Hal Leonard je izdao sve njegove scorove kao dirigentske partiture. Nije jeftino...Mislim da ces tesko nac neku skeniranu varijantu
|
Aha. Kapiram. Tebi treba za orkestar. To je nesto tipa Ennio Morricone.
|
Re: JOHN WILLIAMS - CONDUCTER SCORE ili sl.
Quote:
|
Ok.
Na ovoj stranici su njegove note za orkestar iz filma Patriot. Kosta 48$ + 8$ postarine. Ja sam bas pozeljela Patriota jer mu je to novije djelo za koje kazu da nije mogao skladati prije 20 godina..... Jos sam se dvoumila izmedu E.T-ja, ali ipak je ovo novo i predivan je rad. John Williams je doista najveci filmski skladatelj i od njega VRIJEDI uciti. Promatrati njegovu orkestraciju, odabir instrmenata, udvostrucenje u kojim odnosima i kad.... jedva cekam..... sve to vidjeti. :D Ja predlazem da ako je vise nas zainteresirano mozemo podijeliti troskove i kupiti to zajedno, a onaj tko se zeli zezat sa fotokopiranjem i uvezivanjem (jer mora biti lijeeepo uvezeno, zar ne :wink: ) i slanjem na adrese onih koji su podijelili troskove - dobija original. To je moj prijedlog... http://www.sheetmusicplus.com/a/prod...ub4=&more= Njegovi ostali radovi http://www.johnwilliams.org/reference/sheetmusic.html P.s. Probala sam pronaci sve legalne i druge izvore za ove note... ali nema. |
Slazem se da je John Williams veliki filmski muzicki stvaralac. Video sam da je pravio muziku za dosta filmova i cim na uvodnoj spici procitam njegovo ime znam da se necu razocarati u muziku tog filma.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:44 PM. |