![]() |
Predlog za Mastering u USA ili EU ima li neko?
Treba mi neko ko je radio mastering u Evropi ili Usa a i da je zadovoljan pa da me preporuci.:D Radio bi ceo Album,ja inace mogu i sam ali sam pristrasan pa je bolje kad neko drugi guzva pesme :rotfl: Ja sam radio sa Dzejms Kruzom iz NY par albuma, pa bih sada nesto promenio a da ne trazim sad po netu neke pocetnike :banghead: ...Ajde pucajte producenti,bas mi teba pomoc :) Hvalaaaa
|
Re: Predlog za Mastering u USA ili EU ima li neko?
|
BlasterMaster Jel si radio sa njima?
|
ja ne licno, da ne imenujem jednog kolegu koji je slao, doduse nacekao se ali je bio zadovoljan...a na netu sam slusao primere i za neke sam bio vrlo prijatno iznenadjen... u svakom slucaju jedno od boljih, ako ne i najbolje mastering postrojenje u evropi uzeci u obzir sobu i opremu...e sad inzinjer je tu najbitniji
a na nasim prostorima imas u sloveniji studio metro (dosta domacih izvodjaca je tu radilo) imas i gz mastering studio kod Gregora Zemljica ako radis elektroniku itd... poz |
Načekao se ?😊 auu nemam vremena toliko album mora biti predan izdavaču za 7dana najkasnije. Za te u Sloveniji sam čuo a za Gregora ne.
|
Quote:
|
DaBear pa mislim da 7 dana dovoljno ( bio nesto zapeo oko mixa itd)😄
|
Quote:
|
znam sve kako funkcionise,radim od 94god.. a i to jos tada na apple quadri 650 sa softw. pionirom za mastering Sound designer 2 😄 zato i pitam za proverene ljude ko radio sa njima a za koje ja ne znam.
|
Hvala kolegama za preporuke :)
Ako hoče? nekog dobrog za mastering - niko nije u stanju to napraviti za tjedan dana ako radi kvalitetno. Kod mene je "waiting lista" za nove kliente najmanje 14 dana - u ovo doba godine 3-4 tjedna. I nisam jedan od najtra?enijih mastering in?inira :) Tako da se mastering planira barem mjesec , dva prije - ako hoče? dobiti termin u nekom dobrom studiu sa dobrim in?inirom. Pozdrav; Gregor |
All times are GMT +1. The time now is 08:07 PM. |