![]() |
Dobar KicK para vredi...
Da li neko ima pametan predlog za neki dobar a la TR909 kick plugin ? Probao bazzism, neke razne emulacije pravog TRa, medjutim nije to to... Ajde napisite sta vi koristite za kick - nije bitno da li je disk sa semplovima ili plugin...
|
Re: Dobar KicK para vredi...
|
Quote:
Ja sam skoro poskidao nesto od bubnjeva i zakljucio da imam toliko drum sounda da mi do kraja zivota vise nece trebati nista. :D Od ubijackih HipHop / RnB pa do electro / House zakucavanja...sa efektima, bez efekata... cak i ne treba da se radi layering nekad! sve je sad toliko dobro...samo treba pazljivo odabrati.... |
taj fazon...
|
Quote:
Isto tako, hteo sam da vidim da li mozda ima jos neki plugin KICK GENERATOR za koji mozda nisam cuo, a neko zna za njega... ...Jeste malo glupo pitanje, priznajem... Edit: Hvala liman021, odlicne su banke, evo skinuh par, to sam hteo! Hvala jos jednom. |
1 Attachment(s)
Dečko tebi treba ovo!:wink: sirov ili s efektima kako god ti pa?e
|
Quote:
Nije uopće glupo pitanje. ?tovi?e. Treba imati sintetizirani kick. I kad radi? layering sa sintetiziranim razlika je nebo i zemlja. Audiorealism ADM VST je odličan i za 909 i 808. Sintetizirani kik i snare, zvuči odlično i ima? nekoliko kontrola s kojima mo?e? mijenjati karakter zvuka vrlo jednostavno i brzo i to u velikoj mjeri bez da izgubi? bilo kakvu kvalitetu kao ?to bi izgubio da to isto radi? sa semplom. Dakle nađe? sample kicka koji ti se sviđa i onda podlo?i? ADM kick ispod i bingo....8-) |
Quote:
ja tako s'vremena na vreme sa svim novim soundima koje nabavim . skinem Neki dan sam skinuo 3600 sounda za Albino synth, i potrosio sam ceo dan da podjem sve , vidim sta valja, sta nevalja, pobrisem crap, napravim selekciju (mega, usable, itd..) i sad znam tacno gde je sta...:D Kik generator....he he ! Upises stil muzike, intonaciju, sa ili bez pevanja i tempo...i on ti ga (de)generise !! ha ha ..:rotfl: |
Quote:
Oni najbolji su imali uglavnom samo jedan kick - Ludwig, a vreme su tro?ili na ve?banje. Zamisli bubnjara u skladi?tu sa 2000 potpuno različitih bubnjeva i zadatkom da izabere najbolji. Horor. |
baterija i analajzer tipa s(M)exoscope i mogu da ti pravim banke kikova do sutra:)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:33 AM. |