![]() |
Kraftwerk dobili na sudu za sampling (2 sec)
|
Re: Kraftwerk dobili na sudu za sampling (2 sec)
hmmm ..... nije lose , nije lose :)
Pozdrav |
To se odavno zna da Kraftwerk i Stonesi imaju najjace advokate na planeti!
Sjetite se samo slucaja iz 1997. kad je band The Verve uzeo sample sa ploce klasicnih intrumentalnih obrada Stonesa i od toga napravio uvodni loop za Bitter Sweet Symphony i na kraju ekspresno izgubili sudski spor sa Stonesima. Advokat Stonesa je uspio isposlovat ne samo da SVA LOVA od autorskih prava i izvodjenja ide Richardsu i Jaggeru, nego su The Verve morali na CD-u ispod pjesme Bitter Sweet Symphony potpisat Jaggera i Richardsa kao autore pjesme!!! To je bandu inace bio najveci hit od kojeg nisu zaradili ni penny :(:(:( |
ocigledno im je muzika odavno dosadila sto dokazuju i njihovi 'nastupi' - plejlistu u plejer i mrdamo se ko roboti ,strasno ..
Mozda im je trebalo malo paznje javnosti pred sledece 'nastupe' pa smislili da tuze lika za 'cangr' ... |
Quote:
kraftwerk sviraju uzivo. itekako 8-) kraftwerk tuze sve zivo. itekako :D |
pa da ,bash zato sto sam bio ..i ocekivao lajv pa mi dobro doslo da ih napljujem
|
[pa ko svira elektronsku muziku uzivo??
kako da svirate bass i kojekakve "sequencere" (ja ih tako zovem) ...oni i onako sviraju samo sa dva prsta!! Nemoj da se lozis da neko sto radi uzivo - okrecu filter mozda!! i to je sve! ili pustaju isprogramirane ritmove ...ili na LIVE-u pale i gase kanale! mani me!!:mad: |
i verujem da sam bio na drugom koncertu u nekom drugom gradu da bi video i cuo potpuno isto sto i ovde(istim redosledom)..sad sam bash gledao fotke sa nekih nastupa koje su imali 2004te ..ista koncepcija potpuno kao ovaj ovde iz 2006te
|
Quote:
face se pretvorile u dripce pozere ne bi li zgrabili josh malo |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:37 PM. |