![]() |
Synths
1 Attachment(s)
Evo za ljubitelje syntheva jedan tip ima dosta toga sto bi trebalo da se ima....
p.s. ...i radi na Behringer :o http://www.synth.nl |
Re: Synths
Quote:
ala je nakamarao sintija!! Za muziku koju radi (mnogo sintisajzera itd..) ne treba mu nista bolje od Behringer miksera! Nema vokala, nema zivih instrumenata, itd...ionako ga koristi verovatno da bi ukljucio sve sintije... A drugo, sta fali Behringeru..?? I ja sam ga koristio 3 godine i niko nije primetio neku razliku, niti se zalio na kvalitet mikseva itd... sto se tice layout-a, malo je pretrpano (za moj ukus) sa tastaturama i kontrolerima itd...ima ih mnogo...jeftino sve, pa se kamara! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ko zna, moze , Ko ne zna, nece mu pomoci ni Neve....
|
|
Quote:
Ne preterujte sa EQ,koji nije najsjajniji, ali ipak je bolji od Mackie 32/8/2 koji je sto se EQa tice po meni NAJGORI mixer sa kojim sam radio... (opet moje misljenje, ne pljujte me bez veze) poz... |
Quote:
|
I ja sam nekad nesto mixao sa DDX-om (sa slike),(ne znam vise ni sto tacno) i ok je to radilo.
Digitalni mixer i onako nema karakter tako da...... Udri:D |
Covek ima, nema sta nema
|
Re: Covek ima, nema sta nema
Ma daj........
Nagomilao sintija, a slusa na Behringer 5.1 sistemu A i uglavnom mu je sve noviji VA... jedino Jupiter 8 sto se tesko nalazi, ostalo sve mos' kupis u Artistu:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:53 PM. |