![]() |
Koliko Vas Ovdje Posjeduje Modulare
znam da Niksa imam Formanta i 2600 u americi
Babic ima par modula i frame Ja imam ms 20 i nesto modula svega Gregor z imam system 100m to jos ima modulare????? ozbiljno sam zapeo da kupim nesto veliko....gomilam pare pa se malo interesiram , a i svaki savjet je OK svidja mi se System 700, polyfusion i mali sys 100m od starih a od novih..Synthesizer dot com i nesto od doepferovih Modula.. DIY Digisound i filteri iz Formanata.... ajde par savjeta |
Re: Koliko Vas Ovdje Posjeduje Modulare
ja sam imao technosaurus system B, al prodao ga pre par godina na eBay-u
|
1 Attachment(s)
roginator, pozdravio te Hans Zimmer...
p.s. Znam da si u tom fazonu i da volis analogiju... al' kupi "bolje" Yamahu CS-80 ... i postani kraljic... :cool: |
dobar mu je ovaj HI-FI uredjaj ! cemu ovo sluzi a uz to i ne radi ????? :]
|
hehehe
vheruj mi SRCE dovoljno sam glup da znam da ser CS 80 ne treba kupiti ako ga ne zelis KONSTANTVO popravljat i stelat...lijep je to sint , mocan, ali zasto ih pobogu svi koji imaju para imaju po 2 ili cak 3...zato jer uvijek jedva jedan radi...imam dovoljno zajebancije s memorymoogom :banghead: :banghead: :banghead: a kak mi se cini iz razgovora da ce slicnih problema imati i BABIC kad mu dojde CS80...jebena je to pila...ali trazi dubok novcanik kad ga kupujes, i jos dublji da se odrzava.... mislim da su top 3 najriskantnija sinta u povjesti slijedec CS 80 Memorymoog Chroma .... OCHU MODHULAR..imam cca 20 PoLYSINTEVA!!!!analognoih |
Quote:
p.s. Zelim ti srecu u odabiru... |
hvala
ja hocu malo spagetti mix u studiju...kablovi i sarafi |
nemam modular..ali krećem u dugogodišnju avanturu zvanu diy. tako da se za par godina javim i kažem imam modular :D nakon malog soundlaba krećem sa izradom sekvencera. pa onda dalje. prvo manji sistem..vco, vcf, adsr, lfo, vca....osnovno pa dalje.
za sada se zadovoljavam demo verzijom G2. sviđa mi se. |
Vidima da se Oakley vise ne prodaju sklopljeni nego samo PCB,potovi,delovi....:(
Poslusaj ovo od mister Zona:D http://www.synthesizers.com/artists/zon/index.html Ja bi naginjao dotcomu (do 2.5 puta jeftiniji od MOTM i ModCana;) :D )mada bi zaista mogli da naprave vec jednom neki dual ili quad LFO jer ovako moras da zrtvujes VCO.. :o |
Hey.....
Imam ja jo? arp 2600 ali palim se na Buchla ili Club Of The Knobs....http://www.cluboftheknobs.com/products.html Mo?da jednom u ?ivotu sakupim lovu pa kupim neki monstrum.... Inace sam veoma zadovoljan sa System 100m.....sad cu ga polako dat na restavraciju (cleaning kontakta , izmjena kondenzatora, 741 cipova za ne?to brzim opampima etc....) MC4 i 100m su super kombinacija za Giorgio style linije.....jedino ?to on treba da dobije full sound je kvalitetan DI i malo compresije i EQa..... Toplo preporucujem ...ja sad tra?im original keyboard za njega za neku normalnu lovu.....i eventualno sequencer modul....ako nekog pronades javi mi.... |
All times are GMT +1. The time now is 10:41 PM. |