Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Reprezentativna HC produkcija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16303)

OFF 17-12-2006 10:38 PM

Reprezentativna HC produkcija

Snimam neki HC (gitarski, ne XXX:hyper: ), a nisam previse naslusan istog. Ima li ko kakvu preporuku za referentnu im produkciju. Dobio sam neki Madball, ali mi je ono previse shminkerski za moje vidjenje, vise mi kao neka 'skandinavska' varijanta. Ima li sta muski, sa urlanjem, dranjem, ubivanjem.......?

alavuk 17-12-2006 10:51 PM

Re: Reprezentativna HC produkcija

biohazard, body count , ovaj u stvari nadji jugdment night ost ... odlican spoj hiphop-a i hardcore-a , onako bas je lozacki :] ali veoma kvalitetno , cak u jednog pesmi rollins repuje , eto black flag :]

balthazaar 17-12-2006 10:56 PM

limp bizkit, u svakom slucaju, sad da li su komercijala to je druga prica, al imaju produkciju na nivou...pogotovo prvi album

MHz 17-12-2006 11:44 PM

Limp Bizkit - Significant Other. Po meni, najbolja HC produkcija.

@balthazaar
ne znam da li si mislio na ovaj album, ovo je drugi.. prvi je 'three dollar bill' koji nije ni blizu po produkciji..

kVu 18-12-2006 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Snimam neki HC (gitarski, ne XXX:hyper: ), a nisam previse naslusan istog. Ima li ko kakvu preporuku za referentnu im produkciju. Dobio sam neki Madball, ali mi je ono previse shminkerski za moje vidjenje, vise mi kao neka 'skandinavska' varijanta. Ima li sta muski, sa urlanjem, dranjem, ubivanjem.......?

hahahaha

evo ja ceo dan radio neki death metal.. ludilo! a ritam kucan.. 32-ke.. 64-ke

jeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

OFF 18-12-2006 12:41 AM

Samo napred, he, he

Trebalo je videti moje matorce juce kad su culi te krike:scared: . Al' dobar mi je band, uploadovacu neki delic kad bude gotovo

balthazaar 18-12-2006 01:33 AM

Quote:

Originally Posted by mhz
Limp Bizkit - Significant Other. Po meni, najbolja HC produkcija.

@balthazaar
ne znam da li si mislio na ovaj album, ovo je drugi.. prvi je 'three dollar bill' koji nije ni blizu po produkciji..

mislio sam na onaj gdje je stvar *nookie*...je to prvi?

edit:

evo nadjoh, album se zove significant other...i cini mi se da je drugi :)

Arthur 18-12-2006 01:55 AM

HC... hmm pa teško, pojeo ga je new metal, srodiše se i spojiše se. Ako su ljudi zadrti ljubitelji starog, nenašminkanog HCa, drži se Biohazarda, Rage'a, BodyCount'a i sličnih stvari. Ja sam radio nešto što je modernije i na granici je ta dva sveta, i pritom redovno slušao i analizirao System of a Down (čika Rubin), SLipknot (lažem, njih sam skoro otkrio i odlepioo!), RaMMStEIN (skupo je skupo!), i poprilično mnogo Deftonse, KillSwitch engage i slično.. vidiš, stvarno, koliko je numetal pojeo Hc... užas

kejkz 18-12-2006 02:31 AM

ako mozes, preslusaj jos ova dva:

25 Ta Life - Friendship, Loyalty, Commitment
Hatebreed - Perseverance

da bi cuo malo drugaciju perspektivu...ovi su predlozi malo meki :), za moj ukus pop muzika...

ma samo drzi prljavo i kompresovano, kratke ehoe i reveb nekad samo er, i neces pogresiti.

Tomislav 18-12-2006 09:24 AM

De nisam znao da ovdje ima metalaca....
Sad bih vam baš uploadao djelove pjesama jednog benda koji obožavam, ali zadnja dva albuma tolko zvuče nu-metalski da zbilja nisu nizašta-a nekada bili melodic death metal... Šteta.

All times are GMT +1. The time now is 02:21 PM.