![]() |
Rumski chat
Probajte rumski chat. Dovoljno je otici na opciju chat u okviru navigacijskog bara (u gornjem dijelu, gdje vam je UserCP, FAQ, Member List ...). Savjetujem da izaberete PopUp verziju jer tada mozete normalno surfovati forumom dok chatujete ;). Sve nepravilnosti prijavljujte ovdje. Hvala
PS. Ako vam nesto nije jasno a u vezi irc-a je, lesha ce vam odgovoriti :) . [EDIT] :: Evo vam jedan koristan jako mali programcic koji vam moze pomoci da chat otvoren u prozoru drzite Always on top, sto vam omogucava da chat prozor uvijek bude ispred foruma, tako da mozete da surfujete istim i chatujete, bez potrebe da stalno spustate misem dolje i aktivirate prozor sa chatom. Potrebno je i malcice resize-ovati pomenuti prozor radi preglednosti (za sada samo po vertikali). http://www.fadsoft.net/AlwaysOnTopMaker.htm |
Re: Rumski chat [test faza]
meni radi odlicno! :)
|
hvala diviner :)
pozdrav ni-ju koji nas je uputio na vbulletin skriptu ;) ukoliko vam nesto nije jasno, IRC tutorijal se nalazi ovde -> http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 |
Re: Rumski chat [test faza] pazi ovo
mene nece da konektuje na pop-up
|
Re: Rumski chat [test faza] pazi ovo
a obicna verzija?
|
Glup:banghead: :(
Cekajte, ajmo ponovo. Skinuo Mirc, uradio po uputu, registrovao se, ali ne mogu sa foruma da se konektujem nikako. Gde gresim? |
forum verzija nema nikakve veze sa mIRCom vec sa Javom koju verovatno ili nemas instaliranu ili je u pitanju zastarela verzija.....
|
Quote:
Nemoj se smejati, he,he, sad cu da prekopam po diskovima |
Ima li neko problema sa konekcijom na chatu?
Pre sam mogao da se konektujem, ali danas ne |
ja sam imao problema sa java chatom, ali posto inace koristim operu, java mi ovog puta ne treba..
|
All times are GMT +1. The time now is 11:06 AM. |