![]() |
Re: kakav bass rif!! Guru Josh Project
Quote:
Takodje preporuchujem i Tegma i album "Around the world i 80 minutes"... Hehe, Skandinavci su mame za elektronsku mjuzu... |
Quote:
...anyway, cisto kad ste me podsetili, ovo je numera zbog koje sam poceo da slusam jazz :) prvi srednji, slucajno sam od druga uzeo kasetu sa natpisom G'n'R, a unutra nije bilo to, nego ovo : http://www.youtube.com/watch?v=L2QcTmQU9qM od onda 'till today and so on, jazzzzz :) ...mozda sam i ja drogiran? :confused: pozz |
Quote:
ovaj sto svira gitaru,....ispada iz ritma...malo:ups: .......sa bubnjarem...:ups: tako mu i trebakad 'oce da svira brzo !! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Svidja mi se i ovaj novi sto se sprema od vibra :) |
Quote:
|
Nemam, samo preview sa sajta za sada ...
|
Quote:
|
Ljudi...mi smo stvaro fascinantni...fascinantna sorta ljudi smo mi Balkanci....kad se ne bijemo oko vjera, nacija, partija...mi moramo da nađemo način da se podjelimo i da se svađamo...ma nema...mora da se pripada nekoj grupaciji...mora da se ima "stav"...sve je to fino, al taj stav nije stav ako ne postoji neko suprotan čij stav ne valja i koga treba mrziti i ne podnositi...između svih naših bolesnih podjela - mi se djelimo i po muzici...narodnjaci-zabavnjaci, kurci-palci, električari-tamburaši....neka se niko ne uvrijedi ( i sebe tu svrstavam) al smo stvarno smiješni ljudi...a ko se ljuti, uvalim mu...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:58 AM. |