![]() |
Re: Ajmo josh jednom rep
ma jok.. jedino shto je trebalo da se uradi povodom ovog je, slanje mojih pesama i snimanje jedne "reprezent" pesme na kojoj bi bili, lou benny, bvana, timbe i best.. bar je to taka neka ideja bila.. :? shta ce biti od SVEGA toga, nemam pojma.. :? :)
poz |
Quote:
ne znadem kaki je original ali balti ga je oprao zestoko ! hmmm samo mozda zamerska sto je bas suv ritam barem malo delay-a ispod ... |
Quote:
Mesas stilove ;) Pozdrav |
Quote:
Sacuvaj me boze, ja da mu radim miks, pa nisam lood. Sve sam mu rek'o kako da uradi, al' me ne slusa... eee... naucnici i muzika |
Quote:
|
Pa, nije bilo potrebe da se Keksimir cima , ovo sve mogu sad i sam da popravim..nema više zajebancije...my , myself and i! :rotfl: :wink:
jaoo keksimire, sve si mi mogao reći, al ovo "naučnik" ću ti teško oprostiti ;) ...ti znaš da mi filozofi baš i nismo sa naučnicima predobri...a. ni sa umjetnicima :P we, ourselfs and us! ;) |
Quote:
|
Quote:
Pa kad bi ovde stavio delay na bas , na sta bi to licilo ???? Pozdrav |
a to , ok , nismo se skontali , mislio sam na sn i hh's i to veoma malo oko par posto cisto da ne pravi roots dub reggae i ostalu papazjaniju znaci oko 3/4% cisto malo da pliva beat ali malo ...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:47 AM. |