![]() |
Re: Presonus Studio One V2 - ARA (r)evolucija!!!
sta rekoste za win7 64 i uopste za 64 bit aplikacije?
|
Quote:
Ali na kraju sam instalirao 32bitni S1 posto su mi svi FX-ovi 32bitni, a mahom miksam. Samo cu Kontakt i Omnisphere da jbridgujem i to je to |
Quote:
steta...... bez obzira, probacu S1 malo detaljnije, ne iskljucujem mogucnost da predjem :) |
Quote:
Izvinite za ot.. :D Sada sto se tice Nuendo korisnika nisam siguran, ali znam da je S1 kompatibilan sa Cubase-om, odnosno .XML arhivama i da moze da ih importuje, kao i steinberg-project Sequel datoteke (ako nekome Sequel znaci ista :D)..Verujem da Nuendo moze da sacuva .XML, tako da je verovatno kompatibilan sa S1V2 :wink: Pozdrav! |
Quote:
Sto se tice editovanja velocity-ja za note pojedinacno, drzis Ctrl+Alt (mislim da je to kombinacija za PC, jer je na Mac-u Command+Option a to je ekvivalentno Ctrl+Alt na PC-u) i kursor se promeni u "velocity tool" (nacrtana olovka sa linijom ispod) i samo dragujes gore dole i menja se velocity za note pojedinacno ili vise nota ako su selektovane. "Druga stvar kod tog drum editora, koja postoji u cubase je sto mozes koristiti razlicite midi outpute za razlicite drum elemente. Mozes na primer kick da posaljes na bfd, dobos na superior, a hihat na battery... i da ti je sve to u jednoj midi traci." E ovo izgleda kao stvarno korisna stvar kod Cubase-a i bojim se da za sada ovo S1 ne moze. Interesantno je da moze da uradi bas obrnutu stvar. Npr. napravis NI Battery kanal i ucitas ili napravis kit sa vise bubnjeva. Na tom kanalu (gde je battery) u midi upises samo npr. kick. Zatim mozes da dodas novu praznu instrument traku u aranzmanu i u njoj rutiras instrument output na taj isti Battery i tu napravis midi region gde ces npr upisati samo dobos i clap, recimo..Tako moze da se napravi vise instrument traka ciji je izlaz na jedan isti VSTi (AU) i lako mozemo da grupisemo sve u jedan folder gde cemo imati pregledno svaki bubanj ili grupu. Naravno, to je potpuno obrnuta stvar od onoga sto si ti rekao sto cubase-ov editor moze :) .. Pozdrav ;) |
Quote:
|
Quote:
Jedino da ekportuje? .MID iz Cubasea, a audio piste izrenderuje? jednu po jednu i unese? ih u S1. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
izvinjavam se sto spamujem :)
Ali jel postoji opcija u S1 da se grupiraju audio events? Tipa imam na jednoj traci 100 audio eventa, recimo da je neki kick jedan do drugog, i ja hocu svaki 4. kick (znaci 25 od tih 100) da selektiram i da grupisem, da svaki put kad kliknem bilo koji od tih 25 kickova automatski se selektiraju i ostali? U Cubase-u je to prosto, ctrl+g i grupiraju se svi selektirani eventi, ovde ctrl+g ne funkcionise tako, vec se grupisu kanali, a ja hocu da grupisem evente (isecke) na istoj traci u okviru aranzman prozora |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:53 AM. |