Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Elektronske Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   kakav bass rif!! Guru Josh Project (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25296)

rale_ 30-11-2008 02:23 PM

Re: kakav bass rif!! Guru Josh Project

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 227254)
Ja samo ne znam koja droga treba da bi se skapirala gitarska muzika :)
Slusao sam je od malena i nikada mi se nije svidjala (osim slashovih solaza :) )

Druze,ne treba ti droga niti ista slicno...:wink:

...evo malo Pat Metheny-a za predah...:)
http://www.youtube.com/watch?v=jFM-ZX5Trro

...ili Buzz Feiten.....
http://www.youtube.com/watch?v=5jM6O3IGUl0

Sve je to "gitarska muzika",i da bi skapirao poslednja stvar koja ti treba,je droga...:wink:

Pozdrav

HeatMan 30-11-2008 02:28 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 227216)
@ Sale,
ma navedoh 'g-g' kao primjer pandan onom što ga okači Da Bear. Po mom ukusu to je jedno od najgorih 'smeććććća' koje sam čuo unazad par godina - i začuđujuće nevješto aranžirano, a sve da bi se dopalo Cro publici (primorske limene duvačke grupe = Orkestar za svadbe i sahrane :rotfl:, itd. itd.).
Nije to po mom ukusu. Ali, ako i nije po mom ukusu (koji je kao i svačiji, u krajnjoj interpretaciji, u stvari najobičnija taština - zato se i odbranjuje do Pirove pobjede), to ne znači da nije po nečijem. E to 'po nečijem' prodaje izvjestan broj CD-a. A mlada raja slabo kupuje CD-e jer uglavnom slušaju *.mp3 sa intera ili pjesme kupuju po par evrocenti po primjerku.
Isto to 'po nečijem' je DaBear pokušao predstaviti nama u smislu : šta prolazi anamo u Engliskoj.

*** :mad: pa ovdje svi upadaju u zamku da se nešto moraju braniti i objašnjavati šta su mislili kad su rekli, ili biti tuđi advokati i interprete : 'šta su ti drugi mislili kad su rekli ...' ... Brišem ja sa ovog threada, jer postade besmisleno. :grin: PoZzzz.

ma nisam ja tebe napao.. samo sam hteo da vidim da li shvatash da se kod nas jako malo prodaje i da bi seve i gomila raspada sa scene bila nishta u svetu... yet, ovde su bog i batina.

lesha 30-11-2008 02:31 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 227222)
posto si verovatno duboko u "minimalnom" , mozda ti se ovo cini bolje od drugih...ima malo i "arty" fazon - ali suvise je avangardno...dobri zvukovi, ali to sto mu (u ovoj pesmi) brojanje ide bezveze i teme su sve nedovrsene itd..(posto ne slusam pod narkozom) pocne odma da mi smeta..

Ovo je "butique" muzika za drustvo u cosku....(mali klub, sa malo ljudi u tom fazonu)

dal' ima dubinu?...jeste mracno je malo i morbidno,
da li je art? danas sve moze da se svrsta u art..!
Da li je kvalitet? Mozda u tom pravcu muzike?

U meni sve to, kad cujem ovakvu produkciju, budi pitanje: "Chemu?"

i:ups:

ajd da te citiram ponovo...
Quote:

- Koja dance / club / techno..sta vec pesma,.. ima "dubinu i kvalitet ili je art?!"
nisam te pitao da li je avangardno, za koga je namenjeno, ni cemu sluzi.
trazio si konkretan odgovor i dobio si ga. od tebe nisam trazio nikakvo objasnjenje niti opravdanje.

sto se narkoze tice, ne znam kako te nije sramota pre svega da vezujes bilo koju muziku sa drogom????
ja elektronsku slusam preko 20 godina i nikad se nisam drogirao, svi koji me poznaju znaju da sam straight, cak mozda i preterano.

SumAnuT 30-11-2008 02:39 PM

Ma ti si onda lud, ko bi ono mogao da slusa straight, vidis ja sam stalno drogiran, zato nikada nisam ni skapirao gitarsku muziku, jer za nju moras biti straight :)

kejkz 30-11-2008 02:42 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 227265)
ja elektronsku slusam preko 20 godina i nikad se nisam drogirao, svi koji me poznaju znaju da sam straight, cak mozda i preterano.

Definitivno preterano!

Everbeatz 30-11-2008 02:42 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 227268)
zato nikada nisam ni skapirao gitarsku muziku, jer za nju moras biti straight :)

:confused::confused::confused:

SumAnuT 30-11-2008 02:52 PM

:) :) :)

Bitch 30-11-2008 02:52 PM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 227270)
:confused::confused::confused:

ma Sale, zar ne vidis da je covek Sumanut :)

...mali info za Sumanutog - taj isti Pat Metheny je najmladji profesor ikada - poceo je da predaje na Berkliju sa 19 godina. Verovatno su tamo svi nadrogirani :D mora da im povoljno valja dop :D pa su ga zato pustili na katedru...

SumAnuT 30-11-2008 02:59 PM

Ma Sale je napravio mnogo dobar fazon, plakao sam od smeha tri minuta ... zna on sta je ako ostali nisu provalili :)

A mozda se smejem zato sto sam drogiran?
:confused: :confused: :confused:

SumAnuT 30-11-2008 03:00 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 227269)
Definitivno preterano!

:rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 07:58 PM.