![]() |
Re: MAC vs PC..... udri, braco
Quote:
eeeee .... ima onaj vic , kad bosanac u nemackoj vozi autoputem u suprotnoj traci ..... i helikopter koji nadlece autoput preko radija objavljuje : " Ljudi ...pazite se .... jedna budala vozi na autoputu suprotnom trakom !!!!! " a bosanac , koji u kolima slusa upozorenje , odgovara : " Ma kakvi jedna .... HILJADU I JEDNA !!!! Quote:
Mada s' obzirom na tvoje kriterijume .... definitivno cu ga poslusati :) Pozdrav |
nemoj mene slusat;) :p
moji kriteriji su cudni:da: :da: :da: :p nazalost nemogu reci da su duende i uad za bacit ali da su ono sto ljudi pricaju o njima NISU.. ajo sad malo o necem drugom recimo o high end tehnici..dosta budget!!! i in the box:banghead: :banghead: ajmo oTB |
|
I jos nesto
bas me zanima koliko vas bu preslo na SEX ITB kad se pojave software za to... :p :D :p :D :p :D sorry malo oT |
Quote:
|
jao pa ti znas sto radim sssssssss menoj nikom reci:D
|
....
|
tko je Seka Sabljic???????????????????:o :o :o :o :o :o :o
pocetnik ...daleko sam od toga...... nisam kupio uad...fala bogu.... |
.....
|
pa dobro ...nemora se imat mrak oprema za snimit nesto ali me umaraju amaterske price...opcenito..ja gotov s ovim i onim o UAD1...i s uadom ..
idem u neki drugi thread ;) thread se zove ...montiraj i zalemi kablove pa stavi hardware u rackove...ciao |
All times are GMT +1. The time now is 09:50 PM. |