Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   === NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9700)

Max 03-02-2005 06:36 PM

objasnio sam dr. RU moju poziciju ....

nadam se da ce on moci bolje da objasni ....

pa se nadam i da ce te razumeti.....

Ja kapiram da ako mogu da pomognem i prenesem znanje da je to samo bitno za forum ......

Ako kazem ko sam i sta sam radio ....to ce dati nekima za pravo da pricaju ....MA OVAJ NEMA POJMA ...JA SAM BOLJI .....a to nije sustina...sustina je da se prenese znanje i da oni koji zele da se bave ovim sportom lakse dodju do nekih odgovora...

Jesam li u pravu.....?

Pozdrav

puRe 03-02-2005 06:37 PM

Quote:

Originally Posted by Max
Jesam li u pravu.....?

da :!:

STUDIOTON 03-02-2005 06:39 PM

Quote:

Originally Posted by Max

Ja kapiram da ako mogu da pomognem i prenesem znanje da je to samo bitno za forum ......

Ako kazem ko sam i sta sam radio ....to ce dati nekima za pravo da pricaju ....MA OVAJ NEMA POJMA ...JA SAM BOLJI .....a to nije sustina...sustina je da se prenese znanje i da oni koji zele da se bave ovim sportom lakse dodju do nekih odgovora...

Jesam li u pravu.....?

Pozdrav

Naravno, sve ok :wink:

zmaj 04-02-2005 02:33 PM

Quote:

Originally Posted by Max

Jesam li u pravu.....?

Pozdrav

Apsolutno si u pravu :!: Ljudi su cudni...budi ti Max i dalje i pomozi nam,a neko od nas ce i tebi pomoci...i fenomenalno,a kako se zoves je najmanje bitno :wink:

Max 04-02-2005 03:29 PM

naravno ......ZMAJE ..... :D

lesha 05-02-2005 04:33 AM

max, podrzavam te 100% :wink:

Mogli 07-02-2005 11:25 PM

Niko ne spominje legendu, Lazu Ristovskog? Cuo sam da je bolestan, u kolicima i sigurno bi mu bilo drago da ga pozovemo da nam bude gost!

puRe 07-02-2005 11:33 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli
Niko ne spominje legendu, Vladu Ristovskog? Cuo sam da je bolestan, u kolicima i sigurno bi mu bilo drago da ga pozovemo da nam bude gost!

Zar nije Laza (on ima sklerozu)?

edit:
njega nije problem dovesti, ali covek je vise kompozitor/muzicar nego producent...

Nocni 08-02-2005 02:41 PM

Bilo bi super kad bi Laza svratio na Forum, iako nije producent mislim da bi bio koristan, zanimljiv i uvazen gost. Svaka cast ako se to realizira, jos ako dovedete Johna Lorda, saljem vam gajbu pica po izboru, moze i zestokog.

Mogli 08-02-2005 03:55 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
Quote:

Originally Posted by Mogli
Niko ne spominje legendu, Lazu Ristovskog? Cuo sam da je bolestan, u kolicima i sigurno bi mu bilo drago da ga pozovemo da nam bude gost!

Zar nije Laza (on ima sklerozu)?

edit:
njega nije problem dovesti, ali covek je vise kompozitor/muzicar nego producent...

Da, ispravio sam gresku, u pitanju je cist lapsus, ali sto se tice njega... znanje mu je vece nego sto mislis i to u svakom pogledu! Nije njega uzeo Brega samo zato sto super svira... :wink:

All times are GMT +1. The time now is 11:18 PM.