![]() |
Re: Slab nivo signala i pored 0dB
Quote:
|
@ Miha....nema para za koje bi radio te narodnjake ili demo bendove..nemam strpljenja....pa ja sam poznat po tome sto sam vracao demo bendove kuci i nisam hteo da ih snimam i uzimam im pare!!
Muzika kao USLUZNA industrijska grana, me ne zanima vise (studio, miksanje, remiksi..) Ima tu jos drugih oblasti da se istrazi...he,he. @66musicman - Dynaudio M2 / Chord amp; NS10 / Bozo zuti; Auratone 5C / samson svi sa VanDamm kablovima.. cela poenta je bila - uradite / nabrijte / napanjite / ekvalizujte pre masteringa...ako ne zakiva noga - promeni nogu, ako nema basa - drugi bass zvuk, itd...pa onda malo u masteringu.. |
Quote:
To je to...Ako se ubodu pravi zvuci miks ide ko po loju, ako promasis zvuke i prchis se sa miksom nikad nece ispasti kako treba.Najvise mrzim kad mi daju pesmu na miks koja ima lose zvuke (kick, snare, bass, - po meni tri najkriticnije stvari, mada je sve presudno, ali kolko tolko moze biti zamaskirano) i ne dozvoljavaju da te zvuke promenim. @ DaBear:Jel si imao ti te probleme da se producent instrumentala prchi ako mu promenish zvuke ili je to karakteristichno samo za ljude na ovom podneblju? |
@ DaBear:Jel si imao ti te probleme da se producent instrumentala prchi ako mu promenish zvuke ili je to karakteristichno samo za ljude na ovom podneblju?
[/quote] ovde , dosad - Ne! Sve moze samo da zvuci bolje... Kod nas - bune se (uglavnom)! Cak mi neki nisu dali neki ni da menjam odnose instrumenata !? I nije samo Srbija u pitanju...sva nasa podrucja dele isti mentalitet! |
Quote:
Kod nas - bune se (uglavnom)! Cak mi neki nisu dali neki ni da menjam odnose instrumenata !? I nije samo Srbija u pitanju...sva nasa podrucja dele isti mentalitet![/quote] Taj fazon, zaboravio sam i za odnose da pitam:) |
Nemojte slucajno da mi poremetite odnose imedju dipli i fruli:D
|
Quote:
|
Quote:
Verujem...Jer je proslo 3 godine, ja sam skoro isto gledao neke svoje stare postove i bilo me blam:)haha |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:21 PM. |