![]() |
Re: Reaper 5
Ako sam te dobro razumeo ti bi da ti traka sa referencom zaobidje pluginove na master kanalu?
Potrebno je da na traci gde ti je referenca udjes u routing prozor, ugasis master send i dodas novi output u "Audio Hardware Outputs" u zavisnosti od toga na koje ti kanale izlazi slusanje. |
Da,to. Probat cu kad dođem kuci....ako se snađem :banghead::banghead:
|
Nema razloga da se ne snadjes. Jako je prosto. Par klikiva misem :-)
Sent from my D6503 using Tapatalk |
1 Attachment(s)
Ma prosto ko pasulj. Samo u polju "Add new hardware output..." izaberi iste one izlaze kojima Å¡aljeÅ¡ i Master ka zvučnicima.
Pozdrav, Vasa |
Al ovo je na starom skinu :-D nemojte da zbunjujete ljude :-P
Sent from my D6503 using Tapatalk |
1 Attachment(s)
Å*ta ću kad sam retro :) Na Reaperu sam od v3.xx, pa sam selio taj skin na svaku sledeću verziju :)
Pozdrav, Vasa |
https://www.youtube.com/watch?v=XVl2i8AZO28
ReaperTv odlican kanal za sve koji hoce da prate novosti vezane za svaki Reaperov update i sl. |
Poceo sam polako da ulazim u Reaperov svet i sto ga vise provaljujem sve vise mi se svidja , izuzetak je MIDI editor.
A pazite ovo, trenutno radim jedan projekat u kom imam Addictive Drums 2 koji su ofarbani kompresorima,eq, saturatorima itd. i u C5 mi cimaju CPU oko 30%, a kada sam sve to poukljucivao u Reaperu CPU ne prelazi 10%(ista ASIO podesavanja)!!! I kod drugih VST instrumenata postoji razlika, ali ne toliko drasticna. |
Quote:
Interesuje me sta ti to smeta u njegovom midi editoru i da li ima nesto sto u njemu fali od opcija i sl. Nisi jedini koji se zali pa me zanima da znam sta je u pitanju. Pozdrav |
Quote:
I jedno pitanje vezano za plugine u Reaperu. Posto sam brdgeovao sve 32bit plugove(VST folder), a to je proslo kao po loju:) i sada recimo odradim projekat sa tim pluginima, da li ce ubuduce u slucaju pada sistema i instalacije pluginova opet morati da instaliram te 32bitne i bridzujem ih ili ce u tim projektima raditi njihove instalirane 64bitne verzije? Pitam zato sto jos uvek pri instalaciji plug-a ako imam ponudjene obe verzije uvek instaliram 32bitnu zbog C5 a planiram da kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova da potpuno predjem na x64 DAW. Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 04:26 AM. |