Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   PT useri javite se (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24097)

STUDIOTON 28-08-2008 06:09 PM

Re: PT useri javite se

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 214611)
Jesam...ali sada radi savrseno 48 kanala i svi plugovi bez problema ..

Sasvim slucajno mixeve koje dobijam .. nijedan nije ispod 60 kanala .. prosto ne mogu da zamislim da sam limitiran sa 48 kanala ..

ipak .. misljenja sam da ako hoces PT sistem .. samo u fullu ili nikako ne prelaziti niti se zezati sa time ..

Dexxy 28-08-2008 06:14 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 214612)
Sasvim slucajno mixeve koje dobijam .. nijedan nije ispod 60 kanala .. prosto ne mogu da zamislim da sam limitiran sa 48 kanala ..

ipak .. misljenja sam da ako hoces PT sistem .. samo u fullu ili nikako ne prelaziti niti se zezati sa time ..

Pa zar ovo nije u fulu :D :shock: :banghead:

alavuk 28-08-2008 07:32 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 214596)
hahaha upravo sam se brijao..

pa zato se i brijem.. imam sede i na bradi.. mozda ostavim pa vidish trasu.. hah.. izgledam ko madafakin hispano.. binr.

mozda u subotu svrnem ali mozda ... posto sa svojim licnom pilotem idem do zrenjanina na dane piva :]]] a posto je pancevo usput :)

dvuckovic 28-08-2008 07:58 PM

Quote:

Originally Posted by gorjan (Post 214539)
jel?kako si to zakljucio?
bravo za tebe i za lucidnost u zakljucivanju...(mrzi me da citam ono ostalo...)

Da se sad ne pravimo blesavi, sustina je da covek moze da proba za relativno male pare PT(uz dobri stari krek, naravno, onda sve kosta 0 EUR i dan-dva posla) i da vidi da li mu to pase ili ne, pa da onda baca pare...
I tako, eto, sve to ipak ima neke veze sa mozgom:wink:

Krsis pravila foruma o pirateriji.

DaBear 28-08-2008 08:14 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 214612)

pa sta rade sa 60+ traka?????
kakvo izivljavanje...
Ja do sad nisam cuo nijednu pesmu sa nasih podneblja koja zvuci kao da ima 60 kanala i vise u produkciji...

jel to 30 stereo, pa x 2 =60 ili ne??...:rolleyes:

STUDIOTON 28-08-2008 08:20 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 214624)
pa sta rade sa 60+ traka?????
kakvo izivljavanje...
Ja do sad nisam cuo nijednu pesmu sa nasih podneblja koja zvuci kao da ima 60 kanala i vise u produkciji...

jel to 30 stereo, pa x 2 =60 ili ne??...:rolleyes:

hehe .. oko 60 kanala inace..

Trenutno vise snimam i mixam nego sto radim aranzmane .. mislim da cu poludeti ..

Aranzmane dobijam od dobrih aranzerista ,za 40 mixeva eto jos se nisam pozalio na neki arr ..

Nijedan nije ispod 30 audio kanala .. a neki su i 60 .. na kraju .. ustvari budu oko 40-45 .. ali kada se dosnime vokali .. prateci .. ovo .. ono ..

onda ispadne bas dosta

A to kada ne cujes da neka nasa pesma ima oko 60 kanala .. to znaci da je dobar mix :D

gorjan 28-08-2008 08:21 PM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 214621)
Krsis pravila foruma o pirateriji.

netacno - procitaj pravilnik o pirateriji i videces da nista nisam prekrsio...
Ne zabranjuje se razgovor!
Nisam postavio link, niti preporucio komsijinu tezgu na pijaci.
Pozdrav

DaBear 28-08-2008 08:26 PM

A to kada ne cujes da neka nasa pesma ima oko 60 kanala .. to znaci da je dobar mix :D

[/QUOTE]
ja sam skoro dobio nesto iz BG (nisam ga uradio na kraju)...bilo je 4 noge, 5 hi-hats, 5 snares, 3 clapa..?????!!! a zvuci ko k...!

STUDIOTON 28-08-2008 08:29 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 214629)

ja sam skoro dobio nesto iz BG (nisam ga uradio na kraju)...bilo je 4 noge, 5 hi-hats, 5 snares, 3 clapa..?????!!! a zvuci ko k...!

hehe,ja sam mislio da ti radis sa zvezdama a ne amaterima:rolleyes:

salim se:D

Braca 28-08-2008 08:50 PM

Sto vise kanala to vise mogucnosti, ja ne mixam nista ispod 32 kanala i 240 midi kanala,kolko mu to dodje? Izleda da se u Londonu ne snalazite bas najbolje sa mnogo kanala

All times are GMT +1. The time now is 12:12 AM.