![]() |
Re: strahote na "banji 2008"
Quote:
Ja sam izneo u gornjem postu i verovatno cu biti zabranjen na RTS-u za citav zivot.ali morao sam sa vama da podelim delic onoga sto se desava na estradi. I za vreme vladavine Jula sam bio branjen osporavan jer im nisam dao za pravo ono sto rade.Nikada posle toga i ako su mnogi otisli u ku..c nisam to iskoristio,kao ja sam jedini smeo da vam se suprotstavim.Ali gmizavci i dalje gmizu i ne pustaju normalne i dobre muzicare da se dokazu.Ne mislim ovaga puta na sebe,mozda sam ja i najgori od svih vas ali ovde ima i tekako dobrih muzicara,producenata,snimatelja koji ne mogu da dodju do izrazaja zbog netalentovanih gmizavaca.Tako da ako ih budemo krili samo ce nama biti teze,nikako lakse.Pozz |
Quote:
...ili je ovo sto je odabrano zaista najbolje...? |
Quote:
|
SUVISHE MNOGO LJUDI I NELJUDI BAVI MUZIKOM:shock: :confused: :banghead: :banghead: :banghead: Bez uvrede, suvise i mnogo ne idu zajedno, ili suvise ili mnogo (PLEONAZAM):wink:
A drugo, bolje da se ljudi bave muzikom nego da landaraju po ulici, kradu, drogiraju se iliti sta vec... A to "laktanje" se moze nazvati "snalaznjivost", meni je stvarno zao ako vam je neko oduzeo neki posao, ali covek ne sme biti halav, lose je to. Razmislite malo o tome sto ste rekli.:wink: S' postovanjem Silison Science |
Quote:
|
Quote:
|
znaci veliko postovanje imas od mene zbog ovog posta ! ave mirko (nista ironicno) !
|
Pa ovogodisnja predstavnica na Evroviziji je pobednica jednog od 3K-durova.
A i sta ste digli dzevu oko te Vrnjacke Banje! Naravno da nevalja, ko je jos video da se u banju ide na festival. U banju se ide kada te bole krsta ili imas kamen u bubregu, ima i banja kurnjaca(nesecam se sta ona bese leci). Zamisli da je Eurosong odrzan u banji na primer, gro publike bi bili penzosi u gacama koji umesto zastavama masu medicinskim nalazima. |
Quote:
evo sad mi dolazi novi klijent, za kog znam da je skoro uvek naduvan, i ochekujem bar josh 10 grama da upishem u svesku.. nedao mi bog da mi upadne murija dok su oni tu.. naravno, narkomanija u studiju je strogo zabranjena, ali to im ne smeta da to unose i da se gudriraju pre ili posle snimanja.. iskreno, protiv toga nemam nishta.. ali nemoj prichati ovakve stvari.. lik koji se puca sranjima, pucace se sa ili bez muzike i to je to.. btw, svaki ozbiljniji studio za vezbe i snimanja moze da posvedochi. shto se suvishe mnogo tiche, mislim da je sloba to namerno rekao na taj nachin. i potpuno je u kompletu veoma i mnogo upravu. :D Quote:
zahebavam se, naravno.. shto vishe dobre muzike ja srecniji.. poz btw, ne opterecujem se festivalima.. osim jednog nadolazeceg.. :) Quote:
poz |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:14 PM. |