Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Rasprava - music business - ovdje i vani... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20573)

Oggy 05-12-2007 07:17 PM

Re: Rasprava - music business - ovdje i vani...

"Kineska se zastava vijori, Don't happy- be worry..." :D

balthazaar 05-12-2007 07:18 PM

ja sam davno sebi reko - "nema ti druge no da ideš u kineze" ;):D :D :D

Oggy 05-12-2007 07:19 PM

" ...I sve bih ja te Kineze vratio tamo kod njih u Japan!" :D

Eeva_r&b 05-12-2007 07:19 PM

Re: R&B Singer

Ni u jednom trenutku nisam izgovorila ni slicnu recenicu,niti to zaista mislim o sebi.
Znam i koliko sam dobra,i koliko je jos potrebno da radim i da ucim.
Problem je u tome sto pokusavam da vas ubedim da ne pricate o stvarima o kojima ne znate dovoljno A TO JE R&B OCIGLEDNO,i ako zelite da kritikujete, da bude konstruktivno.

Ja nisam cula ni jednu kritiku na moju muziku od vas svih, NI JEDNU JEDINU.
'ista si kao svi' i 'nema sanse da uspes' nisu kritike kakve bi bilo kome bile korisne.
Stavise,to nisu ni kritike.To moze da mi kaze i moja baka sto mi vi na forumu kazete,uz svo duzno postovanje,ja mnogo volim svoju baku,ona je jedna divna zena.

A mozda sam to samo ja vama svima previse podigla cenu i ocekujem od vas da se ponasate profesionalno.
Vi,vidim,moju samo spustate.
Da nije tako,javile bi se do sada konstruktivne kritike vezane za moj vibrato i moje iskliseirane rime u starijim snimcima barem,ako nista drugo.Ali vi moju muziku niste ni pazljivo slusali,ocigledno...

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181912)
Problem je sto nas pokusavas da ubedis da si najbolja, pa dozvoli i nama da sami nesto zakljucimo.

LACKY 05-12-2007 07:23 PM

Jel mi verujes da ja uopste nisam cuo.
Zamisli kada bi slusao sve sto se kaci po forumu i My Space-u, odakle mi vreme za to.
A dali si ti cula neciji rad sa ovog foruma?

Eeva_r&b 05-12-2007 07:29 PM

Hvala na ovome...potvrdio si sve sto sam zelela da kazem...Pozdrav

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181923)
Jel mi verujes da je uopste nisam cuo.

balthazaar 05-12-2007 07:31 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 181921)
Ni u jednom trenutku nisam izgovorila ni slicnu recenicu,niti to zaista mislim o sebi.
Znam i koliko sam dobra,i koliko je jos potrebno da radim i da ucim.
Problem je u tome sto pokusavam da vas ubedim da ne pricate o stvarima o kojima ne znate dovoljno A TO JE R&B OCIGLEDNO,i ako zelite da kritikujete, da bude konstruktivno.

Ja nisam cula ni jednu kritiku na moju muziku od vas svih, NI JEDNU JEDINU.
'ista si kao svi' i 'nema sanse da uspes' nisu kritike kakve bi bilo kome bile korisne.
Stavise,to nisu ni kritike.To moze da mi kaze i moja baka sto mi vi na forumu kazete,uz svo duzno postovanje,ja mnogo volim svoju baku,ona je jedna divna zena.

A mozda sam to samo ja vama svima previse podigla cenu i ocekujem od vas da se ponasate profesionalno.
Vi,vidim,moju samo spustate.
Da nije tako,javile bi se do sada konstruktivne kritike vezane za moj vibrato i moje iskliseirane rime u starijim snimcima barem,ako nista drugo.Ali vi moju muziku niste ni pazljivo slusali,ocigledno...

aj reci ti onda šta mi trebamo da kažemo, pa ćemo mi onda sve tako reći ;) a, takodje bi mogla da nam održiš i jedan mali kurs o rnb-ju...baš bih volio o tome ponešto da znam :D

ja sam te iskreno pohvalio i starno vidim kvalitet i potencijal u tome što ti radiš - bez ikakvog šatroviranja! al nemoj da se ljutiš ako neko tu ne vidi sad neki vrh vrhova...to ti je još bolje da ti zapneš i možda nekad i budeš taj vrh vrhova! Ja ti govrim sa pozicije slušaoca, a tek onda sa pozicije "muzičara" hobiste...medjutim, evo...ovdje ima ljudi koji su stvarno profesionalci i koji se bave ovim od kad smo mi gurali tutu da upali i čuli tone i tone muzke... a tvoj nastup i stav baš i nije nešto!!! Pomalo mi ti mirišeš na one klinače fazone " mene niko ne razumije! ni u kući, ni u školi, a evo sad ni na forumu! ".....

HeatMan 05-12-2007 07:41 PM

nije takva tripujete se.. pokushavam sad kao da uletim za nju jer sam donekle odgovoran za ove rechi shto su pale..

kao shto rekoh vec.. ne mozesh lepo reci slovima ono shto zelish.. jbg..:)

LACKY 05-12-2007 07:44 PM

Ajde bre u cemu je problem! Stalno pdcrtavate neke probleme a njih nema.

Eeva_r&b 05-12-2007 08:02 PM

:) Mislim da ovaj put ne zelim da bilo sta kazem u svoju odbranu.
Ocigledno sam samo neshvaceno dete bez perspektive koje gubi vreme na forumu.Odoh da rastegnem lastis preko dnevne sobe i igram "Cipi-ripi".

Stavljam pecat na svu ovu raspravu.
Sale,ti znas pricu,

much luv :)

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 181926)
aj reci ti onda ?ta mi trebamo da ka?emo, pa ćemo mi onda sve tako reći ;) a, takodje bi mogla da nam odr?i? i jedan mali kurs o rnb-ju...ba? bih volio o tome pone?to da znam :D

ja sam te iskreno pohvalio i starno vidim kvalitet i potencijal u tome ?to ti radi? - bez ikakvog ?atroviranja! al nemoj da se ljuti? ako neko tu ne vidi sad neki vrh vrhova...to ti je jo? bolje da ti zapne? i mo?da nekad i bude? taj vrh vrhova! Ja ti govrim sa pozicije slu?aoca, a tek onda sa pozicije "muzičara" hobiste...medjutim, evo...ovdje ima ljudi koji su stvarno profesionalci i koji se bave ovim od kad smo mi gurali tutu da upali i čuli tone i tone muzke... a tvoj nastup i stav ba? i nije ne?to!!! Pomalo mi ti miri?e? na one klinače fazone " mene niko ne razumije! ni u kući, ni u ?koli, a evo sad ni na forumu! ".....

All times are GMT +1. The time now is 12:10 AM.