Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Recenzije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=100)
-   -   Dynaudio BM15A (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16447)

STUDIOTON 30-12-2006 06:11 PM

Re: Dynaudio BM15A

I ja kao i idekus koristim isti monitoring. Tannoy precission 8 i NS10m i prezadovoljan sam .. a ns10 koristim uvek na kraju .. sve radim,mixam,produciram na P8 i na kraju preslusavam na yamahe i korigujem ako je potrebno . inace sam jako naviknut i na jedan i na drugi par .. tako da P8 ne odvajam niti sputam ispod ns10, jako su mi dobre i jedne i druge ..bar meni:)

ANITA 30-12-2006 06:49 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
To za kupovinu NS10M bi ti verovatno preporuchio i techa Trevor, sa slike ;)

Onda ih definitivno kupujem! ;)

ANITA 03-01-2007 08:04 PM

Nevjerojatno koliko je prostorija bitna za zvuk.
Malo smo porazmjestili studio i preeedivno mi je sad sto se prostora tiče. :) Ali zvuk je koma... cak iz dynaudio zvucnika. :( Nema preciznosti, mutno je, zamuceno, stereo slika pomijesana, ne mozes dohvatiti instrumente. SVe je otislo kvragu. :( Naravno, jer je studio tretiran za tocku koja je bila ranije sweet spot.
Samo sam morala malo zaplakat s vama da je sunce zašlo i svemir se malo suzio, radi lose akustike u novom rasporedu. Smrc.

TOSHO 07-01-2007 02:08 AM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Nevjerojatno koliko je prostorija bitna za zvuk.
Malo smo porazmjestili studio i preeedivno mi je sad sto se prostora tiče. :) Ali zvuk je koma... cak iz dynaudio zvucnika. :( Nema preciznosti, mutno je, zamuceno, stereo slika pomijesana, ne mozes dohvatiti instrumente. SVe je otislo kvragu. :( Naravno, jer je studio tretiran za tocku koja je bila ranije sweet spot.
Samo sam morala malo zaplakat s vama da je sunce za?lo i svemir se malo suzio, radi lose akustike u novom rasporedu. Smrc.

A ja jo? uvijek imam Alesise :( :( :(
Da li ti je sad lak?e;)

Miha Blaze 07-01-2007 03:25 AM

Quote:

Originally Posted by TOSHO
A ja još uvijek imam Alesise :( :( :(
Da li ti je sad lakše;)

a neko leukemiju... :)

hahahaha! morao sam...

znaci tek kada se ja komiram kada cujem kako MOJ prostor zvuci... kad stignu adamovi...

ANITA 07-01-2007 09:19 PM

TOSHO---ma dobri su alesisi. :) To ti je kao sa ?enama.. ima? svoju, misli? da je najljep?a na svijetu i ne izlazi? van i nikad ne kupi? playboy. I sve ti je skroz ok!

Quote:

Originally Posted by Miha Blaze
znaci tek kada se ja komiram kada cujem kako MOJ prostor zvuci... kad stignu adamovi...

Pa cujes i sad kakav ti je prostor. Ja sam to čula i na alesisima jasno. I čak i oni su se pokazali daleko boljima u dobro tretiranom prostoru.

A koji Adami ti stizu? Ja sam bila tik do uzimanja P22... a sve je počelo od p11.. :banghead:

Artscaper 08-05-2007 12:20 AM

Quote:

Originally Posted by Miha Blaze (Post 141588)
a neko leukemiju... :)

hahahaha! morao sam...

Uhhh, Adamovi. Ja sam se odmah zaljubio kad sam jih cuo...Driveri su jim stvarno dobri, isto Hypex UCD pojacala ugradjena u P seriji.

Btw, zasto vam Big Knob nije ok? Signal ide kroz konektore i potenciometre, unutra nema nikakvih digitalnih attenuatora. Stepped attenuatori bi mozda bili bolji, ali ja nikad nisam cuo neke razlike (u ovakvoj aplikaciji) izmedju njih i potenciometara.

Miha

ANITA 08-05-2007 11:54 AM

Quote:

Originally Posted by Artscaper (Post 154486)
Btw, zasto vam Big Knob nije ok?

Samo predrasuda koja se usmenom predajom pro?irila. ;)

Artscaper 08-05-2007 12:05 PM

Aha, onda mu mozda nista ne fali, osim toga da nije dovoljno skup :)

All times are GMT +1. The time now is 02:43 AM.