![]() |
Re: Dynaudio BM15A
I ja kao i idekus koristim isti monitoring. Tannoy precission 8 i NS10m i prezadovoljan sam .. a ns10 koristim uvek na kraju .. sve radim,mixam,produciram na P8 i na kraju preslusavam na yamahe i korigujem ako je potrebno . inace sam jako naviknut i na jedan i na drugi par .. tako da P8 ne odvajam niti sputam ispod ns10, jako su mi dobre i jedne i druge ..bar meni:)
|
Quote:
|
Nevjerojatno koliko je prostorija bitna za zvuk.
Malo smo porazmjestili studio i preeedivno mi je sad sto se prostora tiče. :) Ali zvuk je koma... cak iz dynaudio zvucnika. :( Nema preciznosti, mutno je, zamuceno, stereo slika pomijesana, ne mozes dohvatiti instrumente. SVe je otislo kvragu. :( Naravno, jer je studio tretiran za tocku koja je bila ranije sweet spot. Samo sam morala malo zaplakat s vama da je sunce zašlo i svemir se malo suzio, radi lose akustike u novom rasporedu. Smrc. |
Quote:
Da li ti je sad lak?e;) |
Quote:
hahahaha! morao sam... znaci tek kada se ja komiram kada cujem kako MOJ prostor zvuci... kad stignu adamovi... |
TOSHO---ma dobri su alesisi. :) To ti je kao sa ?enama.. ima? svoju, misli? da je najljep?a na svijetu i ne izlazi? van i nikad ne kupi? playboy. I sve ti je skroz ok!
Quote:
A koji Adami ti stizu? Ja sam bila tik do uzimanja P22... a sve je počelo od p11.. :banghead: |
Quote:
Btw, zasto vam Big Knob nije ok? Signal ide kroz konektore i potenciometre, unutra nema nikakvih digitalnih attenuatora. Stepped attenuatori bi mozda bili bolji, ali ja nikad nisam cuo neke razlike (u ovakvoj aplikaciji) izmedju njih i potenciometara. Miha |
Quote:
|
Aha, onda mu mozda nista ne fali, osim toga da nije dovoljno skup :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:43 AM. |