![]() |
Re: Vicevi o glazbenicima
Istiniti dogadjaj .....
prateci vokal peva prasece bokale poznatom domacem producentu ..... U jednom momentu mu kaze : " Ako ovde otpevam taj ton , uci cu u sekundu sa glavnim vokalom " producent: " Ma ok je , meni sekunda , dve nista ne znace .... " :banghead: A covek prodaje ogromne tiraze :) Pozdrav |
sine, cak iako nije skontao o cemu prica, kome bre sekunda-dve nista ne znace u muzici :banghead:
|
Dolazi muzicar u apoteku i trazi "Gispirin"!?
Apotekarka zbunjena rece: -"Gospodine izvinite, ali nemamo Gispirin, samo Aspirin"! -"Ma nema veze gospodjo, Gis i As to je isto"-odgovori ovaj. :D |
Quote:
Quote:
hahahhahahahahah.. znachi pao sam sa stolice.. dvaput.. :):rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :banghead: :rotfl: :rotfl: |
dal je urbana legenda il istina, ja cuo pa da prepricam...
svirao ortakov burazer sa bendom u nekom klubu u Zemunu, ulazi murija u po noci pa progovara: "alooo muzicari... smanjite se za oktavu da ne bi bio fajront!" eto :D sta zna dete sta je sto kila... :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
hoho, drop-stim panduri ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
@ Roginator
Onaj u vezi fade outa, mislim da se radilo o Misu Kovacu od prije 30-tak godina. :D |
...ja sam cuo da se radilo o Mladenu Burnacu od prije 15-ak godina.
|
Istinita prica...neko mi prepricao!)
poznati producent pita muzicara: sta ti sviras? Muzicar kaze: " violinu u kvartetu..." Producent: "a koliko vas ima u tom kvartetu?" :shock: |
All times are GMT +1. The time now is 04:38 AM. |