![]() |
Re: prijedlozi za ime djeteta!
Ovde se(manje vise) svi loze na Anglosaksonsku muziku, i malo ko ima razumevanje za Vizantiju uopste!
|
Haha... vidim da uopce svom djetetu nisam dala ime koje sam ovdje predlozila! Kako se percepcija mijenja s vremenom... :)
|
Quote:
|
Dakle,da ne poverujes!Moja drugarica je sinoc dobila decaka,a zvace se Dzon,po nekom liku koga je upoznala i s' kojim je izlazila dok je bila u Nemackoj!Mislim,O.K. je to,ali verovatno ne na ovom prostoru.....:cool:
|
Da, s obzirom da je dzon kod nas dzon od cipele.. nije bas fora. Kao ni Til kao ime koje ok zvuci, ali na hr je til ona mrezica prozirna. A Tin npr. je na engleskom konzerva. Treba na sve to gledati prilikom biranja imena.
|
Tin
Vid Ivan Hrid Jakov Petar Matija Tomislav Dr?islav Borna Relja Damjan Matej Luka Marin Marjan ... Ili Nemanja Strahinja Stefan Lazar Du?an Njego? ... Ili Adrian Lucian Igor Aron Dominik Tarik Aleksandar Sergej ... :) |
Idemo sada malo zenska imena...........:)
|
Inace, sebastijan je cesto me kod katolika. Sad kad pogledamo asu zemljicu tu spadaju madjari. A i u mom kratkom zivotu svi Sebastijani/Sebe su bili mali podlaci, grubijani i drk... tako da nemoj da ga izbaksuziras! :p :rolleyes:
Nasa lepa imena su: Ivan nikola Aleksandar Petar Danijel Davor Darko |
1.Teodora
2.Katarina 3.Nikolina 4.Tara 5.Ema 6.Anastasija 7.Jelisaveta 8.Isidora 9.Helena 10.Magdalena 11.Darija 12.Sofija 13.Tamara:rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:34 AM. |