![]() |
Re: Preporuka za nove monitore
Da se pridruzim pohvalama za 305ice, mnogo dobro rade :)
|
A rade ko doxa? :Dgde si ih kupio? u mitros-u su najeftiniji...
|
Jel' moze Equator D5 da se nadje u Srbiji?
Ne znam kolika im je cena sada (bile su oko 300 par kad sam ih ja uzimao), ali ako upadaju u budzet i mogu da se nadju ja se ne bih dvoumio uopste. |
Quote:
Morao sam da ih cekam par dana, kazu i da inace vrlo brzo odu. @fix3r: nema ih ovde. Meni je to bila prvobitna opcija, da ih uzmem preko Thomanna, sto bi znacilo +20% na cenu (toliko uglavnom uzimaju kao proviziju ovi sto valjaju stvari iz Nemacke). A onda sam naleteo na 305ice... |
Ima ih na stanju u NS direkt od uvoznika Studio Berar Projekt...305 i 308
|
Evo ja moram da se zahvalim Moritz-u beskrajno! Jer upravo imam na testu 8-ice, i nije normalno kako sviraju za ove pare! Morao sam da ih narucim!!! Samo cu reci: smanjujem zvuk, a ne gubim ni na bass-u ni na stereo slici ni na visokim ni na srednjim, a onda panjim, i ladno zvuk ostaje prirodan, bez pojacavanja u bilo kom freq. opsegu, vec sve ostaje isto(bez izoblicenja) samo glasnije :shock:
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Uskoro cu da bacim na prodaju(ako ortak ne uzme), male krkove, 5-ice g2 seriju, koji su sluzili za test. I need money :)
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Quote:
|
@Mika Technika nema na cemu, neka te sluze dugo i verno. :)
Ta sposobnost JBL-a da reprodukuju malte ne identicnu sliku i kada rade tiho je prakticno trade mark njihovih monitora. Ne znam iz kog razloga je JBL veoma podcenjen studijski monitor u Srbiji, delimicno krivim i samog Harman-a jer prakticno ne postoji marketing za taj brend..a delimicno i trendovsko ponasanje kada je u pitanju odabir studijske tehnike kod nas. Bilo kako bilo toplo preporucujem da poslusate sve serije JBL studijskih monitora cak i ako ne razmisljate o kupovini trenutno |
@ Moritz: Thank You My Friend !!!! :)
Zaboravih da kazem, da je slika na njima toliko dobra, da kada na primer slusate vokal, kao da dolazi iz sredine a ne iz zvucnika, znaci kao da mi neko stoji u sredini i peva! show za ove pare!!!!! ljudi molim vas poslusajte ih ako nista drugo. Ja sam kod ortaka slusao petice, i mislio da me neko zeza, reko ovo je nemoguce da petica svira ovako, a tek sada kada sam osmice uzeo i cuo, sta reci vise, prosto sam vise nego prijatno iznenadjen. Skidam kapu JBL-u. |
All times are GMT +1. The time now is 01:55 AM. |