Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Dobar KicK para vredi... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36327)

Surfer 31-12-2010 08:35 PM

Re: Dobar KicK para vredi...

:rotfl:

voomighty 31-12-2010 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by Surfer (Post 295129)
Samo da dodam da mono summing na analognom mikseru zvuči ?ire od stereo summinga ITB.
Dokazano

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Bockie 31-12-2010 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by Surfer (Post 295129)
Samo da dodam da mono summing na analognom mikseru zvuči ?ire od stereo summinga ITB.
Dokazano

Surferu, matori, ja sam, kako da kazem, vrlo zapizdio po pitanju analogije, ima tu sta da se kaze, pazi ~ kad sam inicirao citavu sekciju na forumu, ali covece, odmazes sa ovakvim tupavim izjavama...! :wink: (jel lepse da kazem trapavim?)

Ne moras bas svako svoje misljenje da izneses na forum. To se drugacije radi. Pusti decu pa im pokazi ko je cale na primeru, a ne sa 13 postova da isterujes "pravdu"...! Ne baratas terminologijom...
To se tako ne radi...
:cry:

Surfer 31-12-2010 10:10 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 295135)
Surferu, matori, ja sam, kako da kazem, vrlo zapizdio po pitanju analogije, ima tu sta da se kaze, pazi ~ kad sam inicirao citavu sekciju na forumu, ali covece, odmazes sa ovakvim tupavim izjavama...! :wink: (jel lepse da kazem trapavim?)

Ne moras bas svako svoje misljenje da izneses na forum. To se drugacije radi. Pusti decu pa im pokazi ko je cale na primeru, a ne sa 13 postova da isterujes "pravdu"...! Ne baratas terminologijom...
To se tako ne radi...
:cry:

Šala, Bockie, šala, šta nisi primjetio da je zahebancija i smiley ROTFL?:rotfl:

Očigledno nisi zato nemojmo o tupavim i trapavim izjavama8-)

Nova Godina je, ja kod kuće sa malim djetetom i šta da radim nego da se zahebavam.

Inače ćale "deci" pokazuje primjerom svakodnevno.

I ne samo deci nego i odraslima:wink:

Zato nemojmo o terminologijama8-)

P.S. Želim svima sve najbolje i puno analogije i digitalije u Novoj Godini, ko šta više voli.

balthazaar 01-01-2011 03:57 AM

ne smarajte...srećna nova godina, eksponati ;)

isto ste mi mili ;)

psionic 01-01-2011 04:45 PM

Ja sam od vas za novu godinu, dobio dosta dobrih kickova tako da sad mogu da napravim sega-mega-hit koji ce se stalno pustati i koji ce da izadje na televizor, majke mi !

:rotfl:

Bez zezanja, jos jednom hvala svima koji su se potrudili da pomognu.

E da, buzz - imali su neki Jeskola TR909 koji je posle bilo tesko skinuti - navodno im je Roland zabranio da ga pustaju za download :) Zezao sam se i ja sa time nekad... Zar se oni i dalje razvijaju, prestao sam da pratim?

Jos jedna korisna sprava za oblikovanje kicka - voxengo LF max punch!

All times are GMT +1. The time now is 12:28 AM.