![]() |
Re: Dobar KicK para vredi...
:rotfl:
|
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
Surferu, matori, ja sam, kako da kazem, vrlo zapizdio po pitanju analogije, ima tu sta da se kaze, pazi ~ kad sam inicirao citavu sekciju na forumu, ali covece, odmazes sa ovakvim tupavim izjavama...! :wink: (jel lepse da kazem trapavim?) Ne moras bas svako svoje misljenje da izneses na forum. To se drugacije radi. Pusti decu pa im pokazi ko je cale na primeru, a ne sa 13 postova da isterujes "pravdu"...! Ne baratas terminologijom... To se tako ne radi... :cry: |
Quote:
Šala, Bockie, šala, šta nisi primjetio da je zahebancija i smiley ROTFL?:rotfl: Očigledno nisi zato nemojmo o tupavim i trapavim izjavama8-) Nova Godina je, ja kod kuće sa malim djetetom i šta da radim nego da se zahebavam. Inače ćale "deci" pokazuje primjerom svakodnevno. I ne samo deci nego i odraslima:wink: Zato nemojmo o terminologijama8-) P.S. Želim svima sve najbolje i puno analogije i digitalije u Novoj Godini, ko šta više voli. |
ne smarajte...srećna nova godina, eksponati ;)
isto ste mi mili ;) |
Ja sam od vas za novu godinu, dobio dosta dobrih kickova tako da sad mogu da napravim sega-mega-hit koji ce se stalno pustati i koji ce da izadje na televizor, majke mi !
:rotfl: Bez zezanja, jos jednom hvala svima koji su se potrudili da pomognu. E da, buzz - imali su neki Jeskola TR909 koji je posle bilo tesko skinuti - navodno im je Roland zabranio da ga pustaju za download :) Zezao sam se i ja sa time nekad... Zar se oni i dalje razvijaju, prestao sam da pratim? Jos jedna korisna sprava za oblikovanje kicka - voxengo LF max punch! |
All times are GMT +1. The time now is 12:28 AM. |