![]() |
Re: Aktivni budget monitori
Quote:
Prevara je ona fama koja se dize oko tih (velikih) PMC monitora. postoji i parametar koji se zove "impulse response" a to je reakcija woofera na tranzijente u basu, ako se to tako moze nazvati. To je veeeeelika mana sistema "transmission line" koji PMC koristi, narocito kod svojih vecih zvucnika. A cena je ta koja me tera da mislim da je to "prevara" - dakle u odnosu na druge monitore to te pare ne vredi, a da je bas "lenj' i predubok, to stoji... |
Da li neko zna mozda gde bih mogao u Novom Sadu da poslusam Wharfedale Diamond 8.2 pro active monitore i eventualno kupim?
Pozdrav! |
ja kontam da je taj PMC samo stvar ukusa...
trenutno sam na TB2S-A i mislim da je to prerealan fantastican par monitora! :) |
pozdrav svima, stvarno moze sto - sta da se nauci ovde :)
inace zanima me neka preporuka za monitore oko 400-500e? Bavim se produkcijom elektronske muzike pa mi je dosta bitno da niske frekvencije budu realne i dosta kvalitetne (u odnosu na cenu naravno). Unapred hvala! |
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Imao sam priliku pre dan - dva da poslusam male JBL LSR2325 , i odusevila me kutijica! Uravnotezena kroz ceo spektar, dovoljno midleva,baseva,sve svira!
Ko god planira nesto do pe'sto evra za par, nema greske, neka obavezno bar poslusa negde...! |
Imamo ih u skoli. Meni to dosta "netacno" zvuci u srednjem registru, pogotovo ako su u tom cenovnom rangu.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:35 AM. |