![]() |
Re: Kraftwerk dobili na sudu za sampling (2 sec)
@redroom
Pa nisam ni ocekivao da djuskaju na bini ali nisam ni ocekivao da mi puste 'dvd' i da se prave kao da rade nesto (da li ima josh neko ko je bio na koncertu da kaze svoje utiske ?mozda stvarno lupetam) Afrika Bambaataa & The Soulsonic Force: 'Planet Rock' For mixing Kraftwerk's synthetic beats and simple melodies with New York rap, 'Planet Rock' can be credited with creating an entirely new genre: hip-hop. This is how it happened... je mozda i najveci razlog zasto sam zavoleo iste i zbog cega su mi se zgadili kad su tuzili nekog za 2sek. Semplovano ili ukradeno ali tako je krenulo sa tim ,mada od ove stvari svi su imali koristi jer se Kraftwerk priblizio ljudima koji su do tad slusali nesto deseto |
Vec vidim masovno tuzenje Daft Punka:D :rotfl::banghead:
|
Quote:
|
Quote:
nego kako su odradili onda video u pozadini koji je bez greske pratio muziku tj ako neko zna koji soft je u pitanju? stvarno vrhunski s obzirom da su im se samo prsti pomerali dok su bili na bini |
Quote:
Ne znam koji je soft u pitanju, ali sinkovanje muzike i slike vec jaaako dugo radi uzivo, verovatno nisi chuo za grupu Hextatic, jedni od osnivacha Ninja Tune-sa, njihov live act se upravo na tome i zasniva-jedan radi mjuzu a drugi mixa sliku i sve je to lepo sinkovano... Gledao sam njihov nastup u Gracu u Austriji.... Upravo i Kraftwerk tako radi uzivo... Samo sto imaju choveka iza bine koji radi sliku, a ne oni:wink: Zasnivati skepticizam na chistom ego tripu umesto na obaveshtenoscu i znanju je krajnje :banghead: :banghead: :banghead: |
Alo bre ,pitao sam koji soft koristi Kraftwerk?
posto mi nisi ni rekao koji soft koristi Hextatic predpostavicu da se radi o VJamm-u(ninja ekipa ga koristi)...da li si ikad probao taj soft? E da jesi ne bi pricao tako nesto(poredio) jer bi njih troje bilo suvisno na bini ,a da ne pricam o liku iza bine koji u mili sekundu gadja sve sto je nerealno za taj soft.Licno imam VJamm 1(3 je aktuelan sad) ,a soft funkcionise tako sto na sliku dodelish odredjeni loop ili sempl ,tome dodelis precicu na tastaturi i udri .Ako Hextatic koristi neki drugi soft reci koji je u pitanju |
Quote:
Audio mikser Yamaha DM2000 plus jos neki rack necega sto nisam uspeo da vidim, Video i light su bili pored i radio je jedan covek, pri cemu sam video da imaju posebnu masinu sa koje ide video, sticajem okolnosti sam saznao da se radi o HD videu koji pustaju i da su u pitanju 3 HD projektora. |
Quote:
xaxaxaxa |
HD je morao da bude u pitanju s obzirom na kvalitet slike i velicinu platna tako da nikakav sticaj okolnosti ti nije bio potreban da to saznas
Ispada da su oni pratili sliku sto me josh vishe zbunjuje kod njihovog lajva ili ako je bilo suprotno taj chovek koji im je radio video nije chovek nego Robot(sto i ima nekog smisla s obzirom na celu njihovu pricu) . Naravno da je moj skepticizam zasnovan na ne znanju kao i vasa sigurnost u sve(pokusavam da se razuverim ali mi ne ide ) ,necu se smiriti dok ne saznam sta su koristili od mashina za sliku jer onakva preciznost je suluda .U tur de fransu su mogli da rade prelaze ,a da se ne primeti nista ali sta je sa boom chakom ,kako su se sinhronizovali i to opet bez greske ??(naveo kao primer) |
All times are GMT +1. The time now is 09:44 PM. |