![]() |
Re: Bad Copy - timjah
hvala balti.. nije mi to bilo na umu.. poshto je sama pesma dosta prljava.. nisam hteo da preterujem.. nisam bio u tom fazonetu, ukratko.. :)
@max: ma znam o chemu prichash.. vrti se jedno te isto (osim kad dodje refren) kao da je loop naslagan.. al kazem ti to cu raditi ako prodje rmx na album.. +cu dodati josh koju liniju da bude istripovaniji.. ako ne, ko ga jebe.. :) poz i hvala svima |
meni ne radi pevanje sa ritmom..(groove-om) uopste.
glas mi je totalno van miksa... i one gitar su mi previse blues ... nije autenticna hip hop r-n-b matrica.. jbga...sta ja znam...:ups: |
rekoh vec. ovo je rmx.. radjen po akapeli tj stereo renderu svih kanala (sem nekih koji stvarno fale)
nije smixano. pa i treba da bude bluz/rok/rep.. nije ni trebalo da bude.. hvala na komentaru, poz. |
Quote:
ne , ne .... pricam o shuffle ( swing , triolska podela u groove u ) o tome pricam ..... Pozdrav |
Quote:
upravu si.. mozda sam mogao malo vishe funky da ga odsviram.. to si skroz upravu.. poz |
mnogo mi je bolji tvoj rmx nego orig
|
hvala hvala.. :)
poz |
Pa Timbe je clan rumskog
Nick mu je Tim07 ili Timi pa neki broj ne znam koji ima u listi clanova bili Lesha i ja kod njega kad je Leshi prodao Emu :) |
heh.. to nijesam znao.. p**da mi nije rekla nishta hahahhah.. znam za emua, isho mi na kurac sa njim vishe.. sve kao "shto niko nece ga kupi kad je tolko dobar"..
aj timbe p**** oglasi se. |
Ima ga u oglasima uglavnom
:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:10 PM. |