Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   PT useri javite se (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24097)

Era 28-08-2008 10:40 AM

Re: PT useri javite se

Moje iskustvo sa Nuendom 3.2 je SVE RADI !!!Na drugoj masini imam PT M powered i radi ok uz sitna stucanja , a da nema pravila je moje iskustvo iz renomiranog studija gde je sve full legalno PT i MAC pa svaki drugi dan pada sistem,pravilo je da nema pravila!

kejkz 28-08-2008 11:32 AM

Nemate vi pojma, FL je najbolji, u njemu sve radi, opterecenje moze izdrzati do 65,66%, a tek onda malo krcka, ali je to ono dobro, analogno krckanje, tako da sve jos bolje em masnije zvuci. Jako je bitno da treklist bude saren, jer to poboljsava frekventni opseg celog programa i stabilizuje rendering, posebno u 20 bita!

Hitmen brate, ti bi nesto iz svoje koze, razumem ja to, ali covece, radi sa onim sto imas, ako mozes, a ako stvarno ne mozes (nisi zadovoljan ili sta god) menjaj lepo i polako karike u lancu, sve u zavisnosti od toga sta ti se cini da ne stima, pa ces valjda sastaviti sistem kojim ces biti kako-tako zadovoljan. PT je ok sistem, ali mislim da bi se preterano nategao da bi priustio ono sto ti odgovara. A mozda i ne bi, to samo ti znas.

STUDIOTON 28-08-2008 11:52 AM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 214552)
Meni radi Nuendo bez problema 4 godine a od pre godinu dana i PT DiGi 003, i to sve na istoj masini (PC)...

ajde reci koliko si se drndao sa digijem pre"kompromisa":)

HeatMan 28-08-2008 01:30 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 214567)
Hitmen brate, ti bi nesto iz svoje koze, razumem ja to, ali covece, radi sa onim sto imas, ako mozes, a ako stvarno ne mozes (nisi zadovoljan ili sta god) menjaj lepo i polako karike u lancu, sve u zavisnosti od toga sta ti se cini da ne stima, pa ces valjda sastaviti sistem kojim ces biti kako-tako zadovoljan. PT je ok sistem, ali mislim da bi se preterano nategao da bi priustio ono sto ti odgovara. A mozda i ne bi, to samo ti znas.

upravu si, jbg.. ja bih samo da reshim problem, ali ne znam kako jbg..:banghead:

pun mi je khm vishe toga.. uvek sam od problema bezao u muziku, a sada i sa njom imam probleme.. dobio sam jebene sede sa 21..

boggy 28-08-2008 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 214588)
....

pun mi je khm vishe toga.. uvek sam od problema bezao u muziku, a sada i sa njom imam probleme.. dobio sam jebene sede sa 21..

od neceg mora da se rikne.... :rolleyes:

pozdrav

bogi

HeatMan 28-08-2008 01:51 PM

da znash.. :)

poz

alavuk 28-08-2008 02:15 PM

koje sede kad si celav ko najgori skins :)

HeatMan 28-08-2008 02:18 PM

hahaha upravo sam se brijao..

pa zato se i brijem.. imam sede i na bradi.. mozda ostavim pa vidish trasu.. hah.. izgledam ko madafakin hispano.. binr.

"7" 28-08-2008 02:34 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 214591)
od neceg mora da se rikne.... :rolleyes:

pozdrav

bogi

...jes' vala... a bolje tako nego od sexa - da se sjebes niz stepenice... :rolleyes: :da: :D

... e a znas ono... ja bi' voleo da kad umrem odem kao moj deda - u snu... a ne vristeci kao oni sto su se vozili sa njim... :shock: :rotfl: :banghead: :D

Dexxy 28-08-2008 06:00 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 214569)
ajde reci koliko si se drndao sa digijem pre"kompromisa":)

Jesam...ali sada radi savrseno 48 kanala i svi plugovi bez problema ..

All times are GMT +1. The time now is 12:08 AM.