![]() |
Re: PT useri javite se
Moje iskustvo sa Nuendom 3.2 je SVE RADI !!!Na drugoj masini imam PT M powered i radi ok uz sitna stucanja , a da nema pravila je moje iskustvo iz renomiranog studija gde je sve full legalno PT i MAC pa svaki drugi dan pada sistem,pravilo je da nema pravila!
|
Nemate vi pojma, FL je najbolji, u njemu sve radi, opterecenje moze izdrzati do 65,66%, a tek onda malo krcka, ali je to ono dobro, analogno krckanje, tako da sve jos bolje em masnije zvuci. Jako je bitno da treklist bude saren, jer to poboljsava frekventni opseg celog programa i stabilizuje rendering, posebno u 20 bita!
Hitmen brate, ti bi nesto iz svoje koze, razumem ja to, ali covece, radi sa onim sto imas, ako mozes, a ako stvarno ne mozes (nisi zadovoljan ili sta god) menjaj lepo i polako karike u lancu, sve u zavisnosti od toga sta ti se cini da ne stima, pa ces valjda sastaviti sistem kojim ces biti kako-tako zadovoljan. PT je ok sistem, ali mislim da bi se preterano nategao da bi priustio ono sto ti odgovara. A mozda i ne bi, to samo ti znas. |
Quote:
|
Quote:
pun mi je khm vishe toga.. uvek sam od problema bezao u muziku, a sada i sa njom imam probleme.. dobio sam jebene sede sa 21.. |
Quote:
pozdrav bogi |
da znash.. :)
poz |
koje sede kad si celav ko najgori skins :)
|
hahaha upravo sam se brijao..
pa zato se i brijem.. imam sede i na bradi.. mozda ostavim pa vidish trasu.. hah.. izgledam ko madafakin hispano.. binr. |
Quote:
...jes' vala... a bolje tako nego od sexa - da se sjebes niz stepenice... :rolleyes: :da: :D ... e a znas ono... ja bi' voleo da kad umrem odem kao moj deda - u snu... a ne vristeci kao oni sto su se vozili sa njim... :shock: :rotfl: :banghead: :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:08 AM. |