![]() |
Re: Ajmo josh jednom rep
pa to je pitanje ukusa.. ja volim tu staru shkolu.. al ono.. jbg, ja sam (treci) nanjmanje ole skul od sviju deca.. :)
|
aj Balti kachi ovde remiks da chuju ljudi.. :)
|
evo...
imao sam nekih obavaza, pa nisam stigo skorz da "ispoliram" miks, al mislim da može i ovako da ide! Udrite! http://rapidshare.com/files/121217004/dobar_dan_2.mp3 |
Auuu Balti, extra.. ;)
Mozda da zamenis kick? Posalji mi ovaj bit da pisem nesto na njega.. Svidja mi se do jaja.. :) Sale, fina stvar.. Ima neki shmek.. Sluljiva je, chill.. :) Koji si ti mc? |
treci.. ostali su moji puleni.. :)
balti, ima da otvorish biznis sad.. :) |
U ovom Balthazar-ovom beat-u se pojavljuje jedan poznati sample ;)
Negde sam naleteo na njega vec..dal u nekoj pesmi ili u nekoj bazi sample-ova...Ali sve u svemu za mene bolji remix. poz |
Jel mislis na onaj stab? Ja znam taj sound.. Pokusacu da se setim odakle.. Lici mi na pocetak nekog loop iz onih Hip Hop EJay izdanja...
|
@bezsmisla: melodichniji rmx, jeste.. al to nije bila ideja kad smo radili pesmu.. trebalo je da bude tvrdo, a opet pitko i jazzy.. a ovi sa kojima sam radio, su skroz u fazonu, pukni bit i bass i repujemo...
jbg |
Meni je i dalje originalna verzija bolja. Daleko od toga da je baltijeva losa ali mozda zato sto sam vise puta cuo original.. Ne znam.. Obe su dobre Sale, nemoj da se cimas previse. :)
|
Ko je taj Balti? Ne?to mi je poznat, ali ga se ne mogu setiti. Mora da je neki veliki dave?, u to sam prilično siguran. Mo?da sam čak ne?to radio sa njim, mada sumnjam...
Sve u svemu, pesma bi bila odlična, da nema njegove muzike, ovako je skroz bezveze, sve je pokvario. Bolje da se on vrati čitanju svojih mudrija?kih knjiga, nema od ovoga ni?ta, samo ljudima uni?tava mukotrpan rad. Saramota... |
All times are GMT +1. The time now is 04:30 AM. |