![]() |
Re: ruDAW XTM (OSX i WIN)
Quote:
a ds3p? Quote:
Quote:
|
Heh...znao sam da ce zvina da se javi :) . Bez ljutnje zvina, ali probali smo sve sto je dostupno na nasem trzistu, i jednostavno izabrali komponente koje najvise odgovaraju UOPSTE korisnicima iz ove branse (sto ne znaci da Gigabyte kojim si ti toliko odusevljen, i koji te ocigledno odlicno sluzi, nije dobar :) ).
Quote:
Quote:
Quote:
|
I poslednji argument zasto koristimo ASUS ploce jeste mozda totalno nebitan sa stanovista funkcionalnosti, ali bitan za estetiku. Gigabyte plavo-zuta-crvena ploca apsolutno mnogo losije izgleda u ruDAWu, po komentarima svih relevantnih i nerelevantnih sagovornika. |
Quote:
mrzi me da sad resetiram komp da ti kazem gdje je tocno no znam da ima profile jerbo imam napravljene normalni, OC i sa spustenom frekv./voltazom :wink: |
Quote:
:wink: jako bitno kako kanta unutra izgleda... :D |
Quote:
|
Quote:
Naspram vlasnika i plocha :da: :rotfl: |
Quote:
|
Za prvog: dabogda se proljepso ! Za drugog: dabogda se druzio sa spiderman-om ! Sta mi trujete reklamnu kampanju, spameri jedni orthodoksni :mad: ! |
Quote:
Nerealno, neizvodljivo... :D Quote:
Quote:
Quote:
Ipak, cutacu... cutacu jer sam ja takv... takva mi je priroda... jednom sam cak hteo da umrem od gladi samo zato sto nisam hteo da kazem DA SAM GLADAN :D 8-) |
All times are GMT +1. The time now is 03:46 AM. |