![]() |
Re: Beovizija-Evrosong 2007
Citajuci vas, slatko sam se nasmejao i to u nekoliko prilika. Ja misleo da sam dosao na ozbiljan forum gde se prica o becibelima, rateima, kad ono...
Da, ovakve prilike zasluzuju i ovakve komentare, duhovite. Pa kad je tako... evo ja se javljam da vrtim dugmice i ctrl+z, cak i save kad zatreba sve sa lenorom i jos da cistim mrlje od bureka with ace, ili wanish za 11.49 jura. A nas sam! Kupujte domace!!! |
Bilo je U Z A S !!!:o
|
Quote:
|
Necu javno, cekam da glasamo.
|
Upadoh pred kraj (srecom) kad je bila retrospektiva.....nemam reci, svake godine me sve vise iznenadjuju, taman kada pomislim da nisu mogli grdje kad ono-vidi vraga imaju oni dosta tih PANJEVA iz rukava. "E zemljo Indijo majmuni te gaze" .....
P.S. jedino Trkulja po meni ima smisla u celoj toj vasarskoj idiotariji, zapravo ne znam ni koji ce on tamo sa tom bagrom ali srecom bio je pa malo popravio prosek...ako je to uopste i moguce. |
Stvarno uzas... nego... nista me ne chudi, posto sam to i ocekivao, a one Oggy-jeve klinke su tamo stvarno bile najbolje... ne sa strane interpretacije, ali je pesma skroz o.k., a matrica se bas dobro chula...
Sto se glasanja tiche, ne znam kome da dam negativne poene... kadndidata do mile volje... :rolleyes: |
Ako cemo prema ukusu, meni se svidela pesma Amadeusa i Bety Boop (interpretaciju pripisujem tremi i godinama),
ali ako cemo prema tome ko treba da pobedi i da nas predstavlja onda je to Trkulja definitivno, ovo ostalo ide od krsha do pokusaja genocida. |
da li je moguce da su ovo naj, naj pesme od 300-400 pristiglih do komisije ???
bas bi' voleo da cujem one koje nisu usle u finale ! Nisam neki expert ali ovo je straota, tuga bre ljudi........ ajd' sad ima mozda ono nekih za prolaznu ocenu ali........... :banghead: :banghead: :banghead: |
Meni se dopada pesma od Marije Serifovic, a slatko sam se nasmejao Bliznacima, odlican, saljiv tekst, mada se pola reci nije razumelo... Bety Boop su imale ubedljivo najbolji zvuk i mozda bi i najbolje prosle...
|
trkulju za predstavnika. kad je etno nek` je etno! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:51 AM. |