Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Vicevi o glazbenicima (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12130)

slowstar 07-04-2008 07:09 PM

Re: Vicevi o glazbenicima

Dal' znate SVE stepene poredjenja reci GLUP?

glup, gluplji, najgluplji, TENOR!!

zvincic 08-04-2008 02:48 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 198833)
Dos'o violista iz Berlinske filharmonije u posetu nasoj, olruzili ga violisti, i jedan mu kaze:
Culi smo da vi violisti iz Berlinske Filharmonije znate da svirate sesnaestine,
da li biste bili ljubazni da nam odsvirate JEDNU?

ja sam cuo onaj o violinisti koji se hvalio da moze da svira tridesetdruginke pa mu nisu vjerovali...a on im odsvira...JEDNU :D

tom 08-04-2008 03:37 PM

U cemu je razlika izmedju violine i viole?

Viola duze gori...

diviner 08-04-2008 06:51 PM

Quote:

Originally Posted by tom (Post 198927)
U cemu je razlika izmedju violine i viole?

Viola duze gori...

Mislis bolje grije ? :mrgreen:

Gmile 08-04-2008 07:40 PM

Gospodin sjeda za sto u restoranu i narucuje vino. U uglu se muzicari stimaju. Odnekud dolazi majmun i covjeku se popisa u vino.
Tip inenadjen, zove kelnera: ''Je li? Zasto mi se majmun popis'o u vino?''. Mladic sav zbunjen, crveneci se odgovara: ''Nemam pojma, vjerujte, otkud sad ovdje majmun''.
Gost, vec iznerviran zahtijeva: ''Zovi mi smjesta sefa sale!'' Sef uzurbano dolazi. Na pitanje: ''Zasto mi se majmun popis'o u vino?'', ni on nema odgovor. Stvar dolazi do direktora hotela. Covjek vec galami: ''Znate li zasto mi se majmun popis'o u vino?''
Direktor se izvinjava: ''Vjerujte, ni ja ne znam otkud ovdje majmun. Mozda bi bilo najbolje da pitate ove muzicare, mozda je s njima dosao...''.
Gost ustaje i prilazi orkestru: ''Momci znate li vi zasto mi se majmun popis'o u vino?''
Gitarista ce ''A to? Ma, znamo, kako da ne!'' Okrenu se i sapnu bubnjeru: ''Lupaj sedam osmina'', a ostalima. ''Idemo: A-dur'' pa svi uglas: ''Zasto mi se majmuuuunnn popis'oooo u viiiiinoooooo...''.

dexyco 11-04-2008 03:33 PM

Quote:

Originally Posted by dawid
Stiže pismo zabrinutog (i nesrecnog) citaoca u redakciju casopisa o gitarama:

"Pišem vam prvi put i nadam se da cete moje pismo objaviti u vašoj rublici "problemi citaoca" bla bla, najbolji ste, ovo ono...

Moj problem je u tome što sam pre nekog vremena primetio da me žena vara. Ja sam gitarista i stalno putujem i imam svirke po drugim gradovima i primetio sam da kad god pozovem ženu uvece ona nije kuci, kad dodjem ona uvek žuri da se prva javi na telefon, stalno je zovu neki muškarci, a u poslednje vreme sve cešce ide na pice "sa sestrom". Osim toga pre par dana je kod mene svratio jedan moj prijatelj gitarista i kazao mi da je video kod njega na tezgi moju ženu i nekog coveka. Osim toga me je pitao da mu pozajmim pojacalo. Ja sam mu odgovorio da cu da mu pozajmim ako mi dozvoli da se za vreme svirke sakrijem iza pojacala i gledam da li ce da naidje moja žena.

Kad je svirka pocela cucnuo sam iza pojacala i posle prve pesme sam primetio da pomalo zuji.
Imam Marshalla MG100HDFX pa me zanima da li je to zujanje mali problem ili treba da ga nosim kod majstora"

Hahaha, koji ludak... :rotfl:

dawid 11-04-2008 04:07 PM

- Kako zovemo gitaristu koga je ostavila devojka?
- Beskucnik.

- Šta se kaže gitaristi odevenom u svecano odelo i sa kravatom?
- "Neka optuženi ustane...".

- Koja je definicija optimiste?
- Basista koji otplacuje kredit na stan/kucu.

roginator 15-04-2008 12:15 AM

ovaj je istinit:
pitao producent pjevaca...ocemo li stavit fade out na kraju pjesme
kaze pjevac na to ako je dobro stavi onda kroz cijelu stvar :D

kako se zove plug-in koji gotovo sve pretvara u hit ????
BALKANIZER

a jedno od najacih pitanjna koje pitaju stalno je
KAKO SADA TO SPOJIO SAM kompjuter i MIDI zasto mi AUDIO ne svira:D :D

ili pitanje ...zasto mi ne radi klavijatura spojio sam IN u IN , i out u out :rolleyes:

svasta ima u zivoyu

dvuckovic 15-04-2008 12:23 AM

What's the difference between a toilet seat and a sound engineer?

The toilet seat has to bear only one asshole at a time.

Cuo sam ga na engleskom od covjeka iz TC Electronic, glupo je kad se prevede.

sRce 15-04-2008 12:59 AM

Pu$i pevaljka harmonika$u... i jednog trenutka kaze: "NEMOGU VISE" ! ...a on:"... nastavi, nastavi... na "O" nema$ triler ! :da:

ili kako narodnjaci kazu sinkopa? C,C pa momentalno G :D

All times are GMT +1. The time now is 06:09 PM.