![]() |
Re: Vicevi o glazbenicima
Dal' znate SVE stepene poredjenja reci GLUP?
glup, gluplji, najgluplji, TENOR!! |
Quote:
|
U cemu je razlika izmedju violine i viole?
Viola duze gori... |
Quote:
|
Gospodin sjeda za sto u restoranu i narucuje vino. U uglu se muzicari stimaju. Odnekud dolazi majmun i covjeku se popisa u vino.
Tip inenadjen, zove kelnera: ''Je li? Zasto mi se majmun popis'o u vino?''. Mladic sav zbunjen, crveneci se odgovara: ''Nemam pojma, vjerujte, otkud sad ovdje majmun''. Gost, vec iznerviran zahtijeva: ''Zovi mi smjesta sefa sale!'' Sef uzurbano dolazi. Na pitanje: ''Zasto mi se majmun popis'o u vino?'', ni on nema odgovor. Stvar dolazi do direktora hotela. Covjek vec galami: ''Znate li zasto mi se majmun popis'o u vino?'' Direktor se izvinjava: ''Vjerujte, ni ja ne znam otkud ovdje majmun. Mozda bi bilo najbolje da pitate ove muzicare, mozda je s njima dosao...''. Gost ustaje i prilazi orkestru: ''Momci znate li vi zasto mi se majmun popis'o u vino?'' Gitarista ce ''A to? Ma, znamo, kako da ne!'' Okrenu se i sapnu bubnjeru: ''Lupaj sedam osmina'', a ostalima. ''Idemo: A-dur'' pa svi uglas: ''Zasto mi se majmuuuunnn popis'oooo u viiiiinoooooo...''. |
Quote:
|
- Kako zovemo gitaristu koga je ostavila devojka?
- Beskucnik. - Šta se kaže gitaristi odevenom u svecano odelo i sa kravatom? - "Neka optuženi ustane...". - Koja je definicija optimiste? - Basista koji otplacuje kredit na stan/kucu. |
ovaj je istinit:
pitao producent pjevaca...ocemo li stavit fade out na kraju pjesme kaze pjevac na to ako je dobro stavi onda kroz cijelu stvar :D kako se zove plug-in koji gotovo sve pretvara u hit ???? BALKANIZER a jedno od najacih pitanjna koje pitaju stalno je KAKO SADA TO SPOJIO SAM kompjuter i MIDI zasto mi AUDIO ne svira:D :D ili pitanje ...zasto mi ne radi klavijatura spojio sam IN u IN , i out u out :rolleyes: svasta ima u zivoyu |
What's the difference between a toilet seat and a sound engineer?
The toilet seat has to bear only one asshole at a time. Cuo sam ga na engleskom od covjeka iz TC Electronic, glupo je kad se prevede. |
Pu$i pevaljka harmonika$u... i jednog trenutka kaze: "NEMOGU VISE" ! ...a on:"... nastavi, nastavi... na "O" nema$ triler ! :da:
ili kako narodnjaci kazu sinkopa? C,C pa momentalno G :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:09 PM. |