ANITA |
25-10-2004 08:33 AM |
Quote:
Originally Posted by nixylive
Sto se mene tice Anita, evo ovde da ti odgovorim, sto se mene licno tice ja bih uzeo onu partituru koja ima lepsu i zgodniju melodiju za sviranje, znaci da je nesto sto cu rado svirati tj. nadam se da cu bar nesto pokusati. Tako da moje misljenje i ne uzimate u obzir nego vi vidite vama profesionalcima sta vise znaci, a ja cu se zadovoljiti bilo cime.
|
Ma ustvari svima nama ce biti korisno prakticki bilo sto od Williamsa, s obzirom da je njegov rad stvarno visoke kvalitete. Samo, imaj u vidu da su ovo note za orkestar u tzv. conducter (dirigent) score (notni zapis), sto znaci onako svi instrumenti jedan ispod drugog, npr. na jednoj stranici violine, cela, basevi, tromboni, flaute... sve to... znaci ne dijelovi instrumenta po instrument.
Upravo zato je korisno znaci za proucavanje orkestracije... da vidimo kakve odnose koristi, gdje smjesta koji instrument, koju boju daju odredene kombinacije instrumenata itd... Naravno, ti mozes izvuci melodije i svirati ih na kojem instrumentu zelis...
Quote:
Originally Posted by nixylive
Sto se mene tice poslacu jos nekom, nije problem, nije skupo slanje u istoj zemlji, kod nas oko 100 dinara.
Kako cemo za fotokopiranje i to isto kosta.
|
Ja cu nastojati poslati kopija koliko mogu, znaci taj trosak neka bude na meni. Takoder cu poslati soundtrack od patriota da imate uz sto proucavati materijal.
Znaci, vecina je glasala za Patriota. Narucujem patriota! Javite se od vas koji narucujete tko NEMA cd od patriota da znamo za koga sve treba prziti.
|