![]() |
Quote:
Ne svidja mi se kako je uradjen mikx. |
Quote:
Sjecam se kad je Shot bio ovdje i pustila sam mu sto je Sandro radio sa Amy Jo i tako dao je svoj komentar. Onda sam mu pustila jos nesto od Amy i on se sav stresao i onako iznenaden :shock: "Pa sto je i ovo Sandro radio?". Ali to je bila njena neka druga pjesma svjetski isproducirana.... ali kuzite sto mislim reci. Njemu su bile dovoljne 2 sekunde (ali doslovno) da uoci izvrsnu produkciju. I to je zato sto se izvrsna produkcija osjeti.... izmjesana sa izvrsnom pjesmom. Ma ono sto htjedoh reci ustvari: "Sto je uopce produkcija i kako je razdvojiti od same cari glazbe i same pjesme i njene magije?" Quote:
A takoder i time da ce doci nase vrijeme, neminovno. Sad... kad :roll: Ja mislim da mene ceka dug put do priznanja... ali ko ga *ebe.... |
Quote:
A nisam siguran ni to za Negovanovica, nisam znao da radi masteringe |
evo da se i ja javim, s obzirom da sam pomenut...(Dragan) Dakle, jesam iz Crne Gore (Kotor), pa se i moje ime stvarno izgovara sa tim naglaskom na A, $to i nije lo$e, jer tako ljudi znaju o kome se radi (s obzirom da mi je ime stvarno malo bezlicno, a ovako s tim naglaskom su me ljudi nekako zapamtili)...radio sam dosta na toj ploci Van Gogha, uglavnom odsvirao dosta instrumenata, i programirao $to je isprogramirano, ali je krajnji mix ipak radio Sa$a Habic, a ja se i ovom prilikom ogradjujem od toga, jer mi se ne dopada kako na kraju zvuci taj cd...bolje mi zvuci ovo $to imam u kompjuteru, pa cu neke kompozicije obraditi kao instrumental, jer je $teta, ima dobrih momenata...jo$ da dodam da ipak ne sviram vi$e s njima (sada sam sa Bala$evicevim bendom)
pozdrav |
Eto coveka da se javi 8)
ja sam tu "caku" za "A" zbog toga i preneo, kao neki trademark, jer sam i ja tako cuo. Ni meni taj finalni proizvod ne zvuci bas nesto, al sta je tu je. Jel i dalje Djoletov bend pod radnim nazivom "the unfuckables"? i ko sad radi sa Djukicem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
$to se tice DJukica, sada svira jedan momak iz kragujevca umjesto mene, a cuo sam i da pripremaju novu plocu |
ma pera je car, snimali smo ga jednom.
|
Radim neke pesme za Aleksandrin sledeci album....pa imam kontakt sa njom .....Pitaj sta treba ......
|
All times are GMT +1. The time now is 07:09 PM. |